Ξανά μαζί Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ήρθε επιτέλους η επανασύνδεση για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ξανά μαζί Snik και Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εδώ και αρκετό καιρό είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν τον Snik και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να βρίσκονται ξανά μαζί μετά τον χωρισμό τους ωστόσο κανένας από τους δύο δε είχε θελήσει να επιβεβαιώσει κάτι, ούτε όμως και να διαψεύσει.

Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε μαζί στη Μύκονο και μερικές κινήσεις τους στα social media τους «πρόδωσαν». Έτσι δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεώρησαν πως η επανασύνδεση είναι γεγονός.

Μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει και φωτογραφικό υλικό που δείχνει τον Snik και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μαζί, σε ακριβό ξενοδοχείο του νησιού των Ανέμων.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου Snik επανασύνδεση

Το νέο βίντεο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου που ξεσήκωσε τα social media

Πιο αδυνατισμένη από ποτέ είναι αυτό το διάστημα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, με την ίδια να προκαλεί ανησυχία με τις τελευταίες της εμφανίσεις.

Η όμορφη παρουσιάστρια που αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό της πριν μερικές μέρες, έχει αφήσει στην άκρη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τον ελεύθερο της χρόνο.

Η Ηλιάνα είναι εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα στην Μύκονο, με την ίδια να συναντιέται ξανά με τον Snik, κάτι που φούντωσε τις φήμες επανασύνδεσης της.

Στο μεταξύ, παραμένει αρκετά ενεργή στα social media και συνεχώς μοιράζεται στιγμές από τις διακοπές της με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά, η Ηλιάνα θέλησε να μας συστήσει την μικρή της ανιψιά, στην οποία τρέφει και μεγάλη αγάπη και αδυναμία.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media ένα βίντεο που χορεύουν μαζί, στο οποίο όμως την βλέπουμε κυριολεκτικά μισή, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία για την υγεία της.

«Δεν έχει κινητό, ούτε λογαριασμό στο τικ τοκ. Έχουν όμως όλοι οι φίλοι της ???? ξέρει όλους τους χορούς του και τα τραγούδια που γίνονται viral από την εφαρμογή. Φτιάχνει βίντεο στο κινητό της μαμάς μου ως επίδοξη youtuber! Είναι 8! Μεγάλωσε μέσα στην τεχνολογία, αλλά παίζει κάθε μέρα έξω στη «γειτονιά».

Κι όπως μας έλεγε η μαμά μου αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι καινούριο, θα με κάνει πολύ χαρούμενη αν θες να το δοκιμάσεις πρώτα μαζί μου! Κι έτσι ήταν κοντά μας με όλη τη σημασία της λέξης, ήξερε όμως και τι να προσέξει ???? Trying to be the cool aunt λοιπόν ????❤️ (p.s. Έχω πάρει άδεια από την αδερφή μου από τον γαμπρό μου όχι ακόμα, τον έχω κάνει ταγκ ????) #princessnefeli #tiktokers» έγραψε χαρακτηριστικά.