Η τρυφερή ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τα γενέθλια της Μαρίας Σάκκαρη

Τρελοί από έρωτα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η τρυφερή ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τα γενέθλια της Μαρίας Σάκκαρη

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ δείχνουν να είναι η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Ο γιος του πρωθυπουργού, θέλησε να ευχηθεί στην αγαπημένη του δημόσια για τα γενέθλιά της με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση.

Το ζευγάρι απόλαυσε τις διακοπές του στην Κρήτη, στον τόπο καταγωγής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, λίγο πριν φύγει για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Μαρία Σάκκαρη.

Επειδή λοιπόν στα γενέθλιά της, είναι χωριστά, ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έστειλε τις ευχές του και μάλιστα, πριν καν αλλάξει η μέρα στην Ελλάδα, ποστάροντας μία φωτογραφία από τις κοινές διακοπές τους, στην οποία ποζάρουν αγκαλιά.

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τη Μαρία Σάκκαρη

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης Μαρία Σάκκαρη

Η εξομολόγηση της Μαρίας Σάκκαρη για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Λίγο μετά τις αποκλειστικές φωτογραφίες που δημοσίευσε το Youweekly.gr με εκείνη και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, η κορυφαία τενίστρια, Μαρία Σάκκαρη, παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή Tik Talk και μίλησε για τη συγκλονιστική αναμέτρηση που χαράχτηκε στη μνήμη του κόσμου και τα έντονα συναισθήματα που γεννά το τένις.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά.

Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλο αυτό τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις».

Αμέσως μετά, θυμήθηκε και τη φορά που πέρασε από οντισιόν για τη σειρά «Παρά Πέντε».