Ατελείωτο το κορμί της Θεοφανίας Παπαθωμά στα 49 - Αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό

Το απόλυτο θηλυκό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ατελείωτο το κορμί της Θεοφανίας Παπαθωμά στα 49 - Αρετουσάριστη φωτογραφία με μαγιό

Η Θεοφανία Παπαθωμά αποτελεί διαχρονικά μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής showbiz, και ακόμα και σήμερα, στα 49 της, συνεχίζει να προκαλεί «εγκεφαλικά» με την εμφάνισή της και το σώμα της.

Μετά την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, η πρωταγωνίστρια των Άγριων Μελισσών έφυγε για διακοπές και απόλαυσε την μαγική Χαλκιδική.

Η ίδια μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χωρίς καθόλου ρετούς με το μαγιό της και το σώμα της είναι πραγματικά αψεγάδιαστο!

Η ανάρτηση της Θεοφανίας Παπαθωμά με μαγιό

Θεοφανία Παπαθωμά σώμα

Η εξομολόγηση της Θεοφανίας Παπαθωμά για τα παιδιά της

Πριν από λίγο καιρό, η Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στη σειρά Άγριες Μέλισσες αλλά και στο πώς βλέπουν τα παιδιά της τον ρόλο που ενσαρκώνει.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως η μικρή της κόρη δεν μπορεί ακόμα να καταλάβει γιατί βλέπει τη μαμά της σε δύο σημεία ταυτόχρονα, δίπλα της και στην τηλεόραση ενώ την ίδια στιγμή η μεγάλη βλέπει τη σειρά και της αρέσει πολύ - Δείτε εδώ ένα «καυτό» spoiler για τη σειρά του ΑΝΤ1.

«Η μικρή έχει τα νεύρα της, δε θέλει καθόλου να το βλέπει. Λέει “Όχι Δούκα, όχι Δούκα”, η Αγάπη (σ.σ. μεγαλύτερη κόρη της) θέλει να το βλέπει, της αρέσει πάρα πολύ. Δε ξέρω πώς το αντιλαμβάνονται, η αλήθεια είναι. Η μικρή μου λέει “γιατί δύο μαμάδες; Εσύ και αυτή”. Τι να της πω; Ότι αυτή είναι ψεύτικη; Είναι δύσκολο να το κατανοήσει».

Για τη δημοσιότητα που έχει εκείνη καθώς και ο Γρηγόρης Πετράκος, είπε: «Δεν κάναμε ποτέ μεγάλο θέμα γι’ αυτό. Ούτε λέμε και στα παιδιά κάτι… Δεν τους ενοχλεί, ούτως ή άλλως δεν είναι τόσο έντονο».