Έτσι γνωρίστηκε η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο - Η τρυφερή αποκάλυψη στα social media

«Σχεδόν 8 χρόνια πίσω...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έτσι γνωρίστηκε η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο - Η τρυφερή αποκάλυψη στα social media

Οκτώ ολόκληρα χρόνια είναι μαζί η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, με την ηθοποιό να θυμάται πως πρωτογνωρίστηκαν.

Το ερωτευμένο και αγαπημένο ζευγάρι ζει τις απόλυτες στιγμές ευτυχίας και έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια, αποκτώντας δύο παιδάκια, τον Μάξιμο και την Σιέννα -δείτε εδώ το δεύτερο όνομα που θα πάρει η κόρη τους-.

Πριν τρία χρόνια και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2017 το ζευγάρι έκανε πολιτικό γάμο και μέτα από έναν χρόνο ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στην Μύκονο.

Το απόγευμα του Σαββάτου, η Αθηνά και ο Φίλλιπος ήταν καλεσμένοι στην βάφτιση της κόρης ενός φιλικού ζευγαριού και εκεί συνάντησε πολλούς φίλους, ανάμεσα τους και οι άνθρωποι που ήταν παρόντες στη γνωριμία του ζευγαριού το καλοκαίρι του 2013 στην Μύκονο.

Η γνωστή ηθοποιός θυμήθηκε λοιπόν εκείνη την μέρα και θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με τα συγκεκριμένα αγαπημένα της πρόσωπα.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

“Με αυτούς τους απίθανους τύπους γνώρισα τον άντρα μου… σχεδόν 8 χρόνια πίσω… Πόσο μου είχε λείψει να είμαστε όλοι μαζί πάλι” έγραψε χαρακτηριστικά.

Αθηνά Οικονομάκου ανάρτηση με Φίλιππο Μιχόπουλο

Πρώτες δηλώσεις της Αθηνάς για τον ερχομό της κορούλας της

"Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να με ακολουθεί και να μην μου έχει στείλει μήνυμα. Ειλικρινά νιώθω τέτοια ευγνωμοσύνη.

Όλα πήγαν τέλεια. Είχα φανταστικό τοκετό. Να είναι καλά ο γιατρούλης μου και η μαία μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ευχούλες σας. Θα τις διαβάσω όλες, θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ, γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος με δύο παιδιά στο σπίτι. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μεγάλο φιλί από εμένα."