Ανατροπή με την σειρά "Μην αρχίζεις την Μουρμούρα" - Αλλάζει μέρα και ώρα

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ανατροπή με την σειρά

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα προγράμματα και οι σειρές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, με το Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα να προκαλεί έκπληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealLife, η αγαπημένη σειρά του Alpha ενδέχεται να πάρει τη θέση του «Έλα στη θέση μου» και να μεταδίδεται πλέον καθημερινά στη ζώνη των 20:00, απέναντι από τα περισσότερα δελτία ειδήσεων.

Η Μουρμούρα επιστρέφει για ένατη χρονιά και μπορεί άνετα να σταθεί απέναντι στις ειδήσεις και στις άλλες σειρές των ανταγωνιστικών καναλιών ενώ ένας ηθοποιός από τη σειρά έπαθε ένα μικρό ατύχημα.

 Ανατροπή με την σειρά 'Μην αρχίζεις την Μουρμούρα'

Αυτός είναι ο αγαπημένος της Μαρίας Χάνου χαρακτήρας στην Μουρμούρα

Η Μαρία Χάνου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε για την συμμετοχή της στη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα», η οποία πρόκειται να συνεχιστεί και για ένατη χρονιά!

Η τηλεοπτική Βέλλη αναφέρθηκε στα 5 χρόνια συνεργασίας με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη στη «Μουρμούρα», καθώς και στην απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική.

Μαρία Χάνου για την Μουρμούρα

«Νομίζω ότι ήταν μια τυχερή συγκυρία. Μπήκα σε μια σειρά που ήταν ήδη επιτυχημένη, αλλά το στοίχημα ήταν να πάει καλά το ζευγάρι. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτό. Είμαστε πέντε χρόνια τώρα. Πιστεύω ότι ο καθένας διαλέγει ένα ζευγάρι που του αρέσει και το παρακολουθεί. Η θεματολογία είναι ατελείωτη στις σχέσεις των ζευγαριών.

Για ‘μένα ήταν αχαρτογράφητα νερά όλο αυτό. Δεν είχα συνηθίσει να εργάζομαι μπροστά στην τηλεόραση. Αυτά τα πέντε χρόνια πέρα από την επιτυχία που βιώνουμε με τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη, όλο αυτό είναι και ένα μάθημα υποκριτικής.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε ποιος ήταν ο αγαπημένος της χαρακτήρας στη σειρά εκείνη δήλωσε είναι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

«Έχει έρθει ζευγάρι μαζί και μου είπε ότι με αναγνώρισαν και ο άνδρας μου είπε “Πώς είσαι έτσι. Του έχεις βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι;”. Ενώ, η γυναίκα μου έλεγε: “Καλά του κάνεις, συνέχισε έτσι”.

Πάντα μου άρεσε αυτός ο χώρος. Και τα παρασκήνια και το θέαμα. Από μικρή ήμουν σε αυτόν τον χώρο. Είχα μια επαφή και έβλεπα τις δυσκολίες, αλλά το όνειρο σου δίνει μια δύναμη ότι δεν θα σου συμβούν αυτά και δεν θα έχει δυσάρεστες εμπειρίες. Πρακτικά όταν έρχονται οι δυσκολίες φθάνεις στο σημείο να αναρωτηθείς τι κάνεις».