Κώστας Μπακογιάννης: Τρολάρει δημόσια τον Βασίλη Σπανούλη για τα παιδιά του

Η χιουμοριστική φωτογραφία στα social media

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κώστας Μπακογιάννης: Τρολάρει δημόσια τον Βασίλη Σπανούλη για τα παιδιά του

Η 47η επέτειος της αποκατάστασης της Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο το απόγευμα του Σαββάτου και μεταξύ των καλεσμένων ήταν και ο Κώστας Μπακογιάννης με τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο δήμαρχος Αθηναίων συναντήθηκε με τον πρώην μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού και θέλησαν φυσικά να βγάλουν μαζί μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ωστόσο, φαίνεται πως τα παιδιά τους ήταν το θέμα της συζήτησης τους για αυτό και στην φωτογραφία που τράβηξαν μέτραει ο καθένας.. πόσα έχει!

Η ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη με τον Βασίλη Σπανούλη

Ο Κώστας Μπακογιάννης μοιράστηκε το εν λόγω στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram, στην λεζάντα του οποίου έγραψε:

«Δεν μετράμε τα κύπελα του Σπανούλη. Τα παιδιά μας μετράμε. Ακόμα και σε αυτό κερδίζει».

 Κώστας Μπακογιάννης με Βασίλη Σπανούλη

Ο Κώστας Μπακογιάννης τρόλαρε και την Ντόρα για τα εγγόνια της

Στην Κρήτη βρίσκεται η Ντόρα Μπακογιάννη για τις καλοκαιρινές της διακοπές ύστερα από ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμμα που είχε όλο τον χειμώνα. Μαζί της μάλιστα έχει και τα 7 εγγόνια της που είναι και η καλύτερη της παρέα.

Έχοντας αφήσει για λίγο καιρό στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, αποφάσισε να απολαύσει τον ρόλο της γιαγιάς. Μάλιστα στο όμορφο νησί είχε πάει και με την Σία Κοσιώνη και για πρώτη φορά την είχαμε δει με μαγιό.

Όπως κάθε γιαγιά λοιπόν, αναμενόμενο είναι να έχει μεγάλη αδυναμία στα εγγόνια της. Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από την θάλασσα στην οποία είναι και τα 7 παιδιά των παιδιών της. Στην λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: “Τα 7! Το ένα και μοναδικό λεπτό που έμειναν ακίνητα!”.

Λίγες ώρες αργότερα ο γιος της και Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, αναδημοσίευσε τη φωτογραφία που τράβηξε και ανάρτηση η μητέρα του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Το σχόλιο του μάλιστα, είναι έπος.

«Αν δεν υπήρχαν οι γιαγιάδες έπρεπε να τις είχαμε εφεύρει! Μάνα, θα φάνε σπίτι, μην τους κυνηγάς με το ταπεράκι στη θάλασσα!», έγραψε χαρακτηριστικά.