Απαστράπτουσα η Έλενα Ράπτη στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Με σατέν στενό φόρεμα, δεν έπαιρνε κανείς τα μάτια του από πάνω της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απαστράπτουσα η Έλενα Ράπτη στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό

Όπως σαν «βόμβα» έσκασε ο γάμος της πριν από δυο χρόνια, έτσι έσκασε και ο χωρισμός της. Η Έλενα Ράπτη και ο Κίμωνας Μπάλλας, χώρισαν ένα χρόνο μετά το μυστήριο που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με μόνο δυο φωτογραφίες να κυκλοφορούν από την τελετή.

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα στο Πρωινό είχε επιβεβαιώσει το χωρισμό, λέγοντας πως η Έλενα είναι φίλη της και ότι κάτι γνώριζε αλλά δεν ήθελε να το πει στην εκπομπή.

Δυο μήνες μετά την αποκάλυψη πως η Έλενα Ράπτη είναι και πάλι ελεύθερη, πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην Γιορτή της Δημοκρατίας και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Η πολιτικός, επέλεξε να φορέσει ένα μίντι σατέν φόρεμα σε κουφετί χρώμα, δημιουργία του Βασίλη Ζούλια, το οποίο συνδύασε με nude πέδιλα.

Στο φωτογραφικό φακό πόζαρε πλήρως ανανεωμένη, δείχνοντας πως μάλλον έχει ξεπεράσει για τα καλά το διαζύγιο της, από τον αστυνομικό και μέλος της προστασίας της, Κίμωνα Μπάλλα.

Η φωτογραφία που τράβηξαν την Έλενα Ράπτη οι φωτογράφοι

Έλενα Ράπτη πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το χωρισμό

Η ανάρτηση της Έλενας Ράπτη για την πρώτη της δημόσια έξοδο

Η Έλενα Ράπτη και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση σχετικά με την δημόσια έξοδο που πραγματοποίησε μετά από αρκετό χρονικό διάστημα.

Έτσι δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την βραδιά στο Προεδρικό Μέγαρο και έγραψε:

«Η φετινή 24η Ιουλίου αποτελεί μια ευκαιρία για όλους να δούμε την απόσταση που διανύσαμε από σημαντικά ορόσημα της ιστορίας μας, 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821 και 40 από την ένταξή μας στην ευρωπαϊκή οικογένεια, και να σχεδιάσουμε τους επόμενους μεγάλους στόχους της ισχυρής μας δημοκρατίας. Η Ελλάδα με κύρος και διεθνή αναγνώριση, γίνεται καλύτερη, ισχυρότερη και μεγαλύτερη, παραμένει δύναμη του πνεύματος και των γραμμάτων, πηγή έμπνευσης και δημοκρατίας, ξεχωριστή στις καρδιές όλων. Σήμερα δίνει και κερδίζει διαφορετικές μάχες, γράφει μια νέα ξεχωριστή ιστορία. Και για τους πιο καλούς λόγους έχει μόνιμα πλέον στραμμένους πάνω της τους προβολείς όλου του κόσμου».