Μαρία Σάκκαρη: Η τρυφερή ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τα γενέθλιά της

«Χρόνια πολλά λαβ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Σάκκαρη: Η τρυφερή ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τα γενέθλιά της

Στις 25 Ιουλίου η Μαρία Σάκκαρη είχε τα γενέθλιά της και αναμενόμενο ήταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης να της ευχηθεί. Η γνωστή Ελληνίδα τενίστρια και ο γιος του πρωθυπουργού είναι μαζί ως ζευγάρι τους τελευταίους μήνες.

Φαίνεται πως και οι δυο ζουν τον έρωτά του καθώς συχνά δημοσιεύουν στιγμές μαζί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social τους.

Μπορεί η Μαρία Σάκκαρη να είναι στο Τόκιο καθώς αγωνίζεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης της ευχήθηκε ήδη από την προηγούμενη ημέρα μιας και δεν μπορούσε να ήταν δίπλα της αυτή τη φορά για να την εμψυχώνει.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Κι επειδή στο Τόκιο ο μήνας έχει ήδη 25... Χρόνια πολλά λαβ».

Δείτε την φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Οι κοινές διακοπές της Σάκκαρη και του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Η έκπληξη για τα γενέθλια της Μαρίας Σάκκαρη

Στο Τόκιο γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια της η Μαρία Σάκκαρη μιας και εκπροσωπεί την χώρα μας στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η Ελληνίδα σπουδαία τενίστρια κλείνει σήμερα τα 26 και έχει λάβει φυσικά αμέτρητες ευχές, με αυτές του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη να είναι από τις πιο γλυκιές.

Τα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής της ετοίμασαν μάλιστα και μια μεγάλη έκπληξη, μιας και της έφεραν να σβήσει μια εντυπωσιακή τούρτα.

Η ΕΟΕ κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες και βίντεο από την έκπληξη στην Μαρία, η οποία έχει και έναν παραπάνω λόγο να γιορτάζει, μιας και πέρασε στην επόμενη φάση.

Μαρία Σάκκαρη γενέθλια έκπληξη

«Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά»

Η Μαρία Σάκκαρη λοιπόν αναφέρει μέσα σε όλα πως «ο Κωνσταντίνος είναι ένα πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω για εκείνον ώρες ατελείωτες».

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών είναι η Μαρία Σάκκαρη, η οποία έχει απασχολήσει τόσο για την επιτυχία της στο Roland Garros, μιας και έφτασε στα ημιτελικά, όσο και για την σχέση της.

Η σπουδαία τεννίστρια λοιπόν φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, με τα δυο παιδιά να είναι πολύ ευτυχισμένη.

Η Μαρία παραχώρησε μάλιστα μια συνέντευξη στο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη, με την ίδια να αναφέρεται στην οικογένεια της αλλά και στην προσωπική της ζωή.

«Η οικογένειά μου είναι το στήριγμά μου. Οι γονείς μου και τα αδέλφια μου, ο Γιάννης και η Αμάντα, με στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και είναι δίπλα μου και στις νίκες και τις ήττες. Είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα στο Ρολάν Γκαρός, αν και θα μπορούσα να είχα φτάσει στον τελικό – για έναν πόντο έχασα τον αγώνα.

Όμως όλα αυτά τα αφήνω πίσω μου, γιατί ακολουθούν πολύ μεγάλες προκλήσεις. Ετοιμάζομαι για το ταξίδι μου στο Λονδίνο, για το επόμενο Grand Slam, το Wimbleton. Επίσης, ακολουθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που είναι στα τέλη Ιουλίου.

Στα προσωπικά μου είμαι πολύ καλά και θεωρώ ότι ένας αθλητής πρέπει να έχει ισορροπία τόσο στην προσωπική ζωή, όσο και στην επαγγελματική, γιατί έτσι αποδίδει καλύτερα».

Μαρία Σάκκαρη για την προσωπική της ζωή