Ασύλληπτος θρήνος για την οικογένεια της Μάγδας Τσέγκου - Η φωτογραφία με τον 14χρονο ανιψιό της

Τραγικές στιγμές μετά το θάνατο του σε τροχαίο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτος θρήνος για την οικογένεια της Μάγδας Τσέγκου - Η φωτογραφία με τον 14χρονο ανιψιό της

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Μάγδα Τσέγκου και η οικογένεια της, καθώς έφυγε από την ζωή ο ανιψιός της, Άγγελος, που ήταν μόλις 14 ετών, σε τροχαίο με μηχανή. Η γνωστή δημοσιογράφος γνωστοποίησε το δυσάρεστο γεγονός, δημοσιεύοντας δύο instastories στον προσωπικό της λογαριασμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άγγελος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Πρέβεζα. Το αγόρι επέβαινε σε μοτοσυκλέτα που οδηγούσε συγγενικό του πρόσωπο και η οποία κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, προσέκρουσε σε μάντρα με αποτέλεσμα ο 14χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.

«Αποχαιρετάμε το παιδάκι μας, τον Άγγελο μας, τον μονάκριβό μου ανιψιό, την ψυχούλα μας, το παλικάρι μας, σήμερα στις 6 στο Μύτικα στην Εκκλησία των Ταξιαρχών», έγραψε χαρακτηριστικά η Μάγδα Τσέγκου, η οποία πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως έχει καταψύξει τα ωάρια της.

Μάγδα Τσέγγου πέθανε ο 14χρονος ανιψιός της ανάρτηση

Μάγδα Τσέγγου πέθανε ο 14χρονος ανιψιός της

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Μάγδα Τσέγκου με τον 14χρονο ανιψιό της

Λίγες ώρες αργότερα η Μάγδα Τσέγκου έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ράγισε πολλές καρδιές. Συγκεκριμένα, μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους από τα παλιά, όπου είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον ανιψιό της.

Μάγδα Τσέγκου θάνατος 14χρονου ανιψιού

"Είχα νευραλγία τριδύμου. Είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια που..."

Λίγο πριν το σπαρακτικό φινάλε της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται προβλήθηκε στον αέρα μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει η Μάγδα Τσέγκου στα μέσα της σεζόν αλλά δεν είχε παίξει ποτέ.

Μέσα σε όλα, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον Θάνο Βάγιο στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε λόγου στρες και πίεσης.

«Είχα αυτοάνοσο νόσημα εξαιτίας του στρες και της πίεσης που μου προκάλεσε η τηλεόραση. Είχα νευραλγία τριδύμου. Είναι μια πολύ σοβαρή ασθένεια στους ανθρώπους και ο πόνος της είναι ο τρίτος κατά σειρά πόνος στο ανθρώπινο σώμα. Είναι σαν να σε χτυπάει ρεύμα στο πρόσωπο, στο κεφάλι. Για δέκα δευτερόλεπτα δεν υπάρχεις, ο πόνος είναι σαν να σου βάζουν κατσαβίδι μες στο μάτι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μάγδα Τσέγκου στην εκπομπή του Alpha. «Έξι μήνες δεν μπορούσα να φάω κρέας. Οι πόνο ήταν φρικτοί. Δεν μπορείς να πλύνεις τα δόντια σου, δεν μπορείς να ακουμπήσεις το πρόσωπο σου. Σαν να χτυπάει ρεύμα σε κάθε τι που ακουμπάει πάνω στο πρόσωπο».

Μάγδα Τσέγκου

«Έκανα δυο χρόνια να το ξεπεράσω αυτό» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η δημοσιογράφος. «Πολλές φορές με έπαιρναν λιπόθυμη από τους πόνους».