Σε σχέση η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου 7 μήνες μετά το τέλος του Bachelor

Η πρώτη ανάρτηση με τον σύντροφο της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε σχέση η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου 7 μήνες μετά το τέλος του Bachelor

Σε σχέση αποκάλυψε πως είναι η Βίβιαν Παναγιωτοπούλου η νεαρή κοπέλα που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Bachelor, όπου "πάλεψε" για να διεκδικήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Μπορεί τον έρωτα να μην τον βρήκε στο παιχνίδι, καθώς ο Έλληνας εργένης την απέρριψε, ωστόσο, τον βρήκε 7 μήνες αργότερα.

Λίγους μήνες μετά τις φήμες που είχαν βγει περί εγκυμοσύνης η φοιτήτρια είναι φουλ ερωτευμένη και το έκανε γνωστό μέσω ενός Q&A που πραγματοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βίβιαν Παναγιωτοπούλου σύντροφος

Μάλιστα, λίγες ώρες νωρίτερα είχε κάνει την πρώτη ανάρτηση μαζί με τον σύντροφό της, ωστόσο δεν θέλησε να δείξει το πρόσωπο του, παρά μόνο το χέρι του.

Αυτή είναι η φωτογραφία τη Βίβιαν από το Bachelor με τον σύντροφό της

Βίβιαν Παναγιωτοπούλου Τhe Bachelor σχέση

Παίκτρια του The Bachelor ανακοίνωσε τον χωρισμό της

Μετά τον ηχηρό χωρισμό του Παναγιώτη Βασιλάκου με την Νικολέττα Τσομπανίδου, άλλη μία παίκτρια του γνωστού ριάλιτι του ALPHA, ανακοίνωσε τον χωρισμό της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που έκανε «πάταγο» στο ριάλιτι και όχι άδικα αφού κάθε ατάκα της ήταν σκέτη «φωτιά» και σε πολλές περιπτώσεις διαπληκτίστηκε με τις συμπαίκτριές της για τα μάτια του Παναγιώτη.

Ο λόγος για την Αντζελίνα Χαλντέντα, την παίκτρια που έφτασε μέχρι και τον ημιτελικό του παιχνιδιού αλλά δεν κατάφερε να κάνει δικό της τον περιζήτητο εργένη.

Αντζελίνα Bachelor χωρισμός

Η Αντζελίνα βρήκε τον έρωτα λίγο μετά την έξοδό της από το παιχνίδι ωστόσο φαίνεται πως αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον αγαπημένο της. Η ίδια το ανακοίνωσε σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Στα τελευταία 2 Q&A είναι η πιο συχνή ερώτηση… Και ήρθε η ώρα να σας πω… Πως ναι… Κάποια πράγματα έτσι τα φέρνει η ζωή…», έγραψε χαρακτηριστικά.