Δείτε πως είναι σήμερα 7 μήνες μετά το φινάλε του Bachelor η Μαγδαληνή Ζαφειρίου

Η παίκτρια που είχε πει την αδιανόητη ατάκα «Μπορεί εξωτερικά να φαίνομαι μια όμορφη πριγκίπισσα, αλλά στο γήπεδο ακολουθώ τα βήματα του Ρολαντίνιο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δείτε πως είναι σήμερα 7 μήνες μετά το φινάλε του Bachelor η Μαγδαληνή Ζαφειρίου

Την Μαγδαληνή Ζεφειρίου, την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Bachelor, όπου έδωσε "μάχη" για την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Μπορεί οι υπόλοιπες παίκτριες να την είχαν για αουτσάιντερ, ωστόσο αποδείχθηκε πολύ δυνατή. Όμως, πριν καν φτάσει κοντά στο τέλος, αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι.

«Για εμένα ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία, βασικά ο κύριος λόγος που μπήκα ήταν η εμπειρία. Όταν μπήκα όμως μέσα στο παιχνίδι, όταν πέρασε ο καιρός, κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα μου. Μετά ήρθαν και όλοι αυτοί οι καβγάδες και ένιωθα ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Δεν μου αρέσει να είμαι σε ένα περιβάλλον που να γίνεται όλος αυτός ο χαμός. Όταν ήρθε κάποια στιγμή η Μαριεύη και πέταξε την σαμπάνια στην Αναστασία, ένιωσα πάρα πολύ χαλιά και είπα αυτό είναι...Ήξερα που πήγαινα αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει αυτός ο χαμός», είχε πει στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποχώρηση της.

Μάλιστα, η Μαγδαληνή είχε συγκινήσει τους τηλεθεατές όταν σε ένα της ραντεβού με τον Παναγιώτη Βασιλάκο, είχε μιλήσει για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, όταν η Πρόνοια την πήρε από τους γονείς της που κρίθηκαν ακατάλληλοι.

«Δεν ξέρω αν εσύ μεγάλωσες σε αλάνα που έπαιζες μπάλα με παιδάκια, έτσι μεγάλωσα και εγώ μέχρι τα 12 μου γιατί μετά έφυγα από την οικογένειά μου, διότι οι γονείς μου κρίθηκαν ακατάλληλοι να μας μεγαλώσουν.
Δεν είμαι σαν τα άλλα κορίτσια. Η ζωή μου έδωσε πολλά χαστούκια από μικρή και το μεγαλύτερο χαστούκι ήταν όταν μας πήραν από τους γονείς μου. Πήραν εμένα και την αδελφή μου.

Εγώ μεγάλωσα σε οικοτροφείο θηλέων στην Μυτιλήνη. Οι γονείς μας δεν είναι όπως οι φυσιολογικοί γονείς που φροντίζουν τα παιδάκια τους και ξέρουν πως να τα μεγαλώσουν. Οπότε η πρόνοια θεώρησε αναγκαίο να μας πάρουν.

Έγινε κάποιο δικαστήριο και πήραν εμένα και την αδελφή μου, κανονικά θα έπαιρναν όλα τα αδέλφια μου αλλά ήταν μόνο θηλέων. Τα αδέλφια μου είχαν μάθει και αυτά πώς να επιβιώνουν από πολύ μικρά, διότι στο σχολείο δεν μας έκανε κανένας παρέα γιατί ήμασταν βρώμικοι, έπρεπε να μας κάνουν μπάνιο στο σχολείο αλλά..» ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαγδαληνή.

Bέβαια η κοπέλα άφησε ιστορία και με την αδιανόητη ατάκα της σε παιχνίδι που έπαιζε με τις υπόλοιπες παίκτριες, όταν είπε «Μπορεί εξωτερικά να φαίνομαι μια όμορφη πριγκίπισσα, αλλά στο γήπεδο ακολουθώ τα βήματα του Ρολαντίνιο».

Έτσι είναι σήμερα η Μαγδαληνή 7 μήνες μετά το Bachelor

Σήμερα 7 μήνες μετά το τέλος του Bachelor, η Μαγδαληνή Ζαφειρίου είναι καθημερινή χρήστης του Instagram, ενώ απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και ανεβάζει φωτογραφίες της από τις ημέρες χαλάρωσης της.

Από την άλλη βέβαια, άλλο άνθρωπος έχει γίνει η Αντζελίνα Χαλντένα, η οποία έχει χάσει πολλά κιλά και πλέον έχει μείνει μισή.