Παραμυθένιες διακοπές - Με ασορτί μπλουζάκια στο Όναρ Ματέο, Μενεγάκη και μικρή Μαρίνα

Το πιο τέλειο οικογενειακό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παραμυθένιες διακοπές - Με ασορτί μπλουζάκια στο Όναρ Ματέο, Μενεγάκη και μικρή Μαρίνα

Κι ενώ οι φήμες για τα πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τη νέα της εκπομπή στο Mega δίνουν και παίρνουν η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται να μην ενδιαφέρεται για τίποτα πέρα από το να περάσει λίγες ξέγνοιαστες ακόμα στιγμές με την οικογένειά της πριν "χαθεί" πάλι στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μιας και τον τελευταίο καιρό είναι πολύ ενεργή χρήστης των social media, εμείς, οι μεγαλύτεροι φανς της, είμαστε 24 ώρες το 24ωρο πάνω από το προφίλ της και έχουμε να σας πούμε πως πριν από λίγα λεπτά δημοσίευσε την πιο όμορφη οικογενειακή φωτογραφία που έχουμε δει - μέχρι στιγμής - έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγός της, Ματέο Παντζόπουλο, την μικρή τους κόρη Μαρίνα αλλά και το σκυλάκι τους.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

Η μεγάλη απόφαση που χρειάστηκε να πάρει ο Ματέο για το ξενοδοχείο του στην Άνδρο

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου στο Secret των Παραπολιτικών, τους τελευταίους μήνες, ο Μάκης Παντζόπουλος έχει προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές στην ξενοδοχειακή μονάδα του, για να μπορούν να παραθερίζουν με ασφάλεια όσοι διαμένουν εκεί.

Λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας, έχουν λάβει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και έχουν εφαρμόσει πρακτικές που θα εγγυηθούν την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα που έχουν ανακοινωθεί από τις ελληνικές Αρχές υγείας και τουρισμού.

Ωστόσο, ο επιχειρηματίας έχει λάβει και επιπλέον μέτρα για την υγεία και την υγιεινή, για να διασφαλίσει πως προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πελατών του. Μάλιστα, ξεκίνησε συνεργασία με μεγάλη εταιρία για εξειδικευμένες συμβουλές στον τομέα της υγείας και της ασφάλειας.

Στα Άχλα υπάρχει και γιατρός, που βρίσκεται κοντά στο ξενοδοχείο, μετά από πρωτοβουλία του Μάκη Παντζόπουλου, ενώ η ιστοσελίδα της ξενοδοχειακής μονάδας αναφέρει με λεπτομέρειες τις αλλαγές που έγιναν.

Φυσικά, και η οικογένειά του προσέχει και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες, με την Ελένη Μενεγάκη να δίνει το καλό παράδειγμα και να τηρεί με προσοχή όλους τους κανόνες.