Ελένη Μενεγάκη: "Αρπάζει" από τη Φαίη Σκορδά το πιο ισχυρό "χαρτί" του Πρωινού

Αυτό δεν το περίμενε κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη:

Η Ελένη Μενεγάκη είναι έτοιμη να κάνει το νέο της ξεκίνημα στο Mega και όπως όλα δείχνουν, έχει σκοπό να κάνει πολύ ηχηρή επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση. Μάλιστα, αυτή τη φορά έχει βάλει στο στόχαστρο ένα από τα πιο βασικά πρόσωπα του Πρωινού.

Η εκπομπή του ΑΝΤ1 έχει απανωτές αποχωρήσεις. Πρώτος ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είδε την πόρτα της εξόδου και όπως σας αποκαλύψαμε κι εμείς σε αποκλειστικό μας ρεπορτάζ, ακόμα ένα πρόσωπο της εκπομπής αποφάσισε να αποχωρήσει.

Αυτό το πρόσωπο θέλει να «κλέψει» από το Πρωινό η Ελένη Μενεγάκη

Αυτή τη φορά, η Ελένη Μενεγάκη έρχεται για να κάνει τη διαφορά και διεκδικεί, μία αγαπημένη συνεργάτιδα της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα. Ο λόγος για την Λίτσα Πατέρα, η οποία συνεργαζόταν και στο παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη για πολλά χρόνια.

Οι πληροφορίες της εκπομπής Καλοκαίρι Not αναφέρουν πως οι άνθρωποι του Mega έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με την αστρολόγο, ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτα δεν είναι σίγουρο, καθώς η Λίτσα Πατέρα έχει εξαιρετικές σχέσης με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Τρία πολύ γνωστά ονόματα της σόου μπιζ στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη

Από τον Σεπτέμβριο και για ολόκληρη τη χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη πρόκειται ξανά να μας κρατά συντροφιά τα μεσημέρια της, μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Η όμορφη παρουσιάστρια παρόλο που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Άνδρο, ετοιμάζει πυρετωδώς την τηλεοπτική της επιστροφή.

Σύμφωνα με την εκπομπή Love It και τον Γρηγόρη Μελά οι συνεργάτες που όπως φαίνεται θα την πλαισιώνουν είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Ελιάνα Χρυσικοπουλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.