Διακοπές για τον Νίκο Μουτσινά και όχι...μοναχικές - Η φωτογραφία με μαγιό

«Πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διακοπές για τον Νίκο Μουτσινά και όχι...μοναχικές - Η φωτογραφία με μαγιό

Τις καλοκαιρινές του διακοπές ξεκίνησε ο Νίκος Μουτσινάς και βέβαια δεν είναι μόνος, αφού στο πλευρό του έχει την καλή του φίλη, Ζέτα Μακρυπούλια. Ο παρουσιαστής έχοντας ξεμπερδέψει με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις - αφού ξεκίνησε τις δουλειές για την εκπομπή του -, πήρε το καράβι και πήγε σε ένα εξωτικό μέρος.

Αρχικά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία του όπου πόζαρε μαζί με την ξανθιά παρουσιάστρια όλο χαρά, μέσα από το καράβι. Ενώ, στη συνέχεια, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία όπου πόζαρε με το μαγιό του, κάνοντας το μπάνιο του σε καταρράκτη.

«Άν μιλήσουμε για εμπειρία,ας μιλήσουμε για το μπάνιο σε καταρράκτη..
ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΙΚΑ???
Πρώτη φορά είχα την ευκαιρία να το ζήσω και there is no coming back», έγραψε στην ανάρτηση όπου τον είδαμε να ποζάρει σαν μοντέλο!

Αυτές είναι οι φωτογραφίες από τις διακοπές του Νίκου Μουτσινά

Νίκος Μουτσινάς Ζέτα Μακρυπούλια διακοπές

Το αντίο του Νίκου Μουτσινά στην τελευταία του εκπομπή

Την τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά παρακολουθήσαμε με τον ίδιο να αποχαιρετά τους τηλεθεατές του με τα πιο γλυκιά λόγια.

Φυσικά και όπως και κάθε φορά, πολλοί ήταν οι καλεσμένοι που αιφνιδίασαν τον αγαπημένο παρουσιαστή, όπως ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο Γιώργος Λιβάνης, και η τριάδα Τούνη - Αλεξανδράκη - Παναγιώταρου.

Ο Διονύσης Σχοινάς εμφανίστηκε τελευταίος στο πλατό και διασκέδασε το κοινό με τις επιτυχίες του. Λίγο αργότερα όμως, ήρθε η στιγμή που ο παρουσιαστής αποχαιρετήσε το κοινό, με τον ίδιο να κοιτά την κάμερα και να ευχέται καλό καλοκαίρι.

«Νιώθω γεμάτος και πολύ χαρούμενος. Ελπίζω να διασκεδάσατε, εμείς το κάψαμε το πελεκούδι. Θέλω να ευχηθώ ένα καλό καλοκαίρι σε όλους, όπως το φαντάζετε ο καθένας. Ήρεμο. Να είστε ήρεμοι και λίγο να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας πριν προλάβουν και το κάνουν οι άλλοι. Να αγαπάτε τον εαυτό σας και να είστε αυτοί που γουστάρετε να είστε. Δεν έχετε κανένα θέμα, κανένα πρόβλημα. Ραντεβού τον Σεπτέμβρη εδώ στην καναλάρα. Καλό καλοκαιράκι».