Τα έβγαλε όλα στην φόρα η Παρασκευή Κερασιώτη - Η νέα topless φωτογραφία

Μοίρασε εγκεφαλικά η πρώην παίκτρια του GNTM

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
 Τα έβγαλε όλα στην φόρα η Παρασκευή Κερασιώτη - Η νέα topless φωτογραφία

Η Παρασκεύη Κερασιώτη άφησε για τα καλά το δικό της στίγμα στον τρίτο κύκλο του GNTM, καθώς η ίδια μπόρεσε και έφτασε στην δεύτερη θέση.

Μάλιστα πριν από καιρό είχε δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος σχετικά με το γεγονός πως εργάζεται ως σερβιτόρα σε κρεπερί της Μυκόνου. Βέβαια, την Κυριακή εντυπωσίασε για άλλη μια φορά τους followers της στο Instagram καθώς δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό μια topless φωτογραφία της από μια παραλία.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε η Παρασκευή Κερασιώτη

Το νέο μήνυμα της Παρασκευής Κερασιώτη

«Ότι είσαι μοντέλο δε σημαίνει ότι δεν έχεις ανάγκες!! Θέλω να πω σε όλους ότι η δουλειά δεν είναι ντροπή, να μη σαν νοιάζει τι λέει ο ένας, τι λέει ο άλλος, να κάνετε αυτό που αγαπάτε, να κυνηγάτε τα όνειρά σας. Για να τα καταφέρετε ναι μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε και σερβιτόρα όπως εγώ γιατί θέλω να πραγματοποιήσω το όνειρό μου που είναι το modeling.

To λατρεύω, το αγαπάω, δεν το έχω παρατήσει, εύχομαι κάποια στιγμή να καταφέρω να φτάσω ψηλά γιατί αυτός είναι ο στόχος μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ντροπή να είσαι σερβιτόρα. Να πιστεύετε σε εσάς, να αγαπάτε τον εαυτό σας, να μη ντρέπεστε για τη δουλειά σας και θα τα καταφέρετε. Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους αυτούς που με στήριζαν και με στηρίζουν ακόμα», έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Παρασκευή Κερασιώτη GNTM

"Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι"

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η Παρασκευή Κερασιώτη, η κοπέλα που είχε πολυσυζητηθεί για την συμμετοχή της στο GNTM, άφησε πίσω της για λίγο το μόντελινγκ και βρίσκεται στη Μύκονο δουλεύοντας ως σερβιτόρα για να βγάλει τα προς το ζην.

Πολλοί ήταν εκείνοι που το σχολίασαν αρνητικά γι' αυτό και η ίδια το πρωί της Τρίτης μίλησε στην κάμερα των Κου Κου για να δώσει ένα τέλος.

«Μόλις τελείωσα τη φωτογράφιση για έναν πολύ καλό πελάτη που συνεργάζομαι τους τελευταίους μήνες. Δουλεύω σε ένα μαγαζί στη Μύκονο γιατί λόγω κορονοϊού μόνο με το μόντελινγκ, δεν βγαίνει. Η βασική μου δουλειά και η λατρεία μου είναι το μόντελινγκ, δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Μέσα από το GNTM κατάφερα να είμαι εδώ και να δουλεύω», είπε αρχικά η Παρασκευή Κερασιώτη.

Η Παρασκευή Κερασιώτη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή τη δουλειά στη Μύκονο, δεν σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ. Κάνω αυτή τη δουλειά για να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι, έχουμε κάποιες ανάγκες, οπότε προσπαθώ να βοηθάω και την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενη. Όλοι, για να φτάσουμε κάπου, ξεκινάμε από χαμηλά».

«Ο κόσμος μου χαμογελάει και μου λέει μπράβο που επέλεξα να κάνω αυτή τη δουλειά και όχι να φτάσω ψηλά με άλλους τρόπους. Είμαι ένα κορίτσι που κατέφερα να διώξω κάποια στερεότυπα που έχουν για τη δική μας τη φυλή. Αν δεν πήγαινα στο GNTM, δεν θα είχα μπει στο πρακτορείο μου και δεν θα είχα κάνει δουλειές. Μου έχουν ανοίξει πολλές πόρτες και έχω κάνει πολλά πράγματα», είπε επίσης η Παρασκευή Κερασιώτη.