Ολόσωμη φωτογραφία της Ελιάνας Χρυσικοπούλου με μαγιό - Έτσι είναι το σώμα της μετά από δυο γέννες

Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να χάσει τα παραπανίσια κιλά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ολόσωμη φωτογραφία της Ελιάνας Χρυσικοπούλου με μαγιό - Έτσι είναι το σώμα της μετά από δυο γέννες

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μετά το φινάλε της εκπομπής Πάμε Δανάη όπου συμμετείχε, έχει ξεκινήσει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένεια της και δεν σταματά να κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ευτυχισμένη μανούλα μάλιστα, δεν σταματάει τα παιχνίδι με τις δυο κόρες της. Η Ισαβέλλα είναι πλέον 6 ετών, ενώ η Βικτώρια 4 ετών και είναι οι μεγαλύτερες αδυναμίες της.

Ωστόσο, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μοιράστηκε και φωτογραφία της ολόσωμη, όπου πόζαρε με μπικίνι, δείχνοντας μας πως είναι το σώμα της μετά από δυο γέννες. Η δημοσιογράφος όπως έχει διαπιστωθεί μέσα από τις τελευταίες εμφανίσεις της, έχει καταφέρει να μείνει "μισή". Το μυστικό της είναι πολύ απλό και μπορείς να το ακολουθήσεις κι εσύ αν θέλεις να δεις μία μεγάλη αλλαγή στο σώμα σου.

Η φωτογραφία της Ελιάνας Χρυσικοπούλου με μαγιό - Έτσι κατάφερε να χάσει κιλά

Η παρουσιάστρια, αποφάσισε να κάνει μία προσπάθεια για τον εαυτό της και έτσι ξεκίνησε διατροφή προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά. Το πρόγραμμα που ακολουθεί φαίνεται πως αποδίδει μιας και έχει αδυνατίσει πολύ.

Πριν από λίγο καιρό, όταν ακόμα βρισκόταν στον ALPHA, η Ελένη Μενεγάκη είχε διαπιστώσει την αλλαγή στην εμφάνιση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου και την είχε σχολιάσει. Εκείνη λοιπόν της είπε πως ακολουθεί διατροφή και φροντίζει να τρώει σαλάτες, φρούτα και γιαούρτια.

Στην εκπομπή της Μενεγάκη η Χρυσικοπούλου;

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο της συμμετοχής της στην νέα εκπομπή που ετοιμάζει η Ελένη Μενεγάκη.

Από τη μέρα που ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας της Ελένης Μενεγάκη με το Mega, τα ρεπορτάζ που αφορούν τους συνεργάτες που θα την πλαισιώνουν έχουν πάρει... φωτιά. Ένα από τα ονόματα που μοιάζει να είναι σίγουρο, είναι αυτό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου.

«Δεν απαντιέται το αν έχει γίνει πρόταση από την Ελένη Μενεγάκη. Είμαστε και μέσα στη σεζόν ακόμη. Δε μιλάμε για επόμενα επαγγελματικά πλάνα, είτε υπάρχουν, είτε δεν υπάρχουν. Σε κάθε περίπτωση το Mega είναι το σπίτι μου σε αυτή τη φάση και ελπίζω να συνεχίσω» αρκέστηκε να πει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.