Ευαγγελία Μουμούρη: Εξομολογείται για πρώτη φορά - «Βρήκα τον πατέρα μου νεκρό»

Σοκάρει με την αποκάλυψη της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευαγγελία Μουμούρη: Εξομολογείται για πρώτη φορά - «Βρήκα τον πατέρα μου νεκρό»

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ευαγγελία Μουμούρη -που πρόσφατα εμβολιάστηκε- μίλησε στη Βίκυ Χατζή και εξομολογήθηκε μέσα σε όλα πως εντόπισε τον πατέρα της νεκρό. Παράλληλα, αποκαλύπτει και τις σχέσεις που είχε μαζί του.

Οι δηλώσεις της Ευαγγελίας Μουμούρη

«Ένιωσα απελπισμένη όταν πέθανε ο πατέρας μου. Τον βρήκα εγώ. Δεν ήξερα το όνομα μου, δεν ήξερα να πάρω ένα τηλέφωνο να πω ελάτε εδώ, τη διεύθυνση δεν την ήξερα, δεν την θυμόμουν. Εκεί ένιωσα απελπισμένη.

Μετά από χρόνια λέω ότι αυτό ήταν δώρο. Ο πατέρας μου έζησε τη δική του ζωή, μου έχει δώσει ό,τι καλύτερο είχε, ό,τι χειρότερο, τα στραβά του, τα καλά του και τώρα μου έχει μείνει η μνήμη του και τα καλά του. Δεν πρόλαβα να του πω όσα ήθελα γι’ αυτό κάνω θέατρο και του τα λέω κάθε μέρα».

«Όταν άκουσα τη Τζένη Μπότση, να καταγγέλλει αυτά που βίωσε, σοκαρίστηκα»

Η Ευαγγελία Μουμούρη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο κίνημα του #MeToo.

Η αγαπημένη ηθοποιός, μίλησε επίσης για τα επαγγελματικά της σχέδια αλλά και για τις καταγγελίες που ξέσπασαν στον χώρο του θεάτρου.

«Για εμένα το θέατρο ήταν η διασκέδαση του μοναχοπαιδιού. Από μικρή κατέφευγα στο θέατρο γιατί ένιωθα ότι εκεί ανήκω. Η ζωή μου είναι το θέατρο και ο σύντροφός μου το αποδέχεται και κατανοεί την αγάπη που έχω για τη δουλειά μου.

Όταν άκουσα τη φίλη μου, την Τζένη Μπότση, να καταγγέλλει αυτά που βίωσε, σοκαρίστηκα. Θεωρούσαμε κανονικότητα την κακή συμπεριφορά και τα ξεσπάσματα από τους θιασάρχες λόγω πολλών ευθυνών. Δεν ξέραμε ποιο ήταν το όριο, το δεχόμασταν, γιατί νομίζαμε ότι ήταν κανονικό. Αλλά για αυτά που κατηγορούνται τώρα άνθρωποι, δεν το πίστευα, ήταν ένας εφιάλτης.

Γνωρίζω την κοπέλα που κατήγγειλε βιασμό και σπούδασε και έφτασε μέχρι το Χάρβαρντ για να αποδείξει ότι αξίζει. Επίσης, συνάδελφος μου είπε πως ο σύντροφός της την βιντεοσκοπούσε κατά την ερωτική πράξη και μετά έκανε προβολή το βίντεο σε φίλους του. Το θέατρο δεν θρηνεί. Το θέατρο είναι εκεί όταν κάνεις τη δουλειά σου. Δεν θα βγει καθόλου ζημιωμένο σε αυτή την ιστορία».