Αλλαγές και ανατροπές στο The Bachelor - «Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Γιώργου Σατσίδη για τον Παππά

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στον νέο κύκλο! Τα πάνω κάτω έχει φέρει ο Αλέξης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αλλαγές και ανατροπές στο The Bachelor - «Φωτιά» οι αποκαλύψεις του Γιώργου Σατσίδη για τον Παππά

Το πρωί της Δευτέρας, ο Γιώργος Σατσίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Alpha παντού» και μέσα σε όλα αποκάλυψε τα πάντα για τον επόμενο κύκλο του «The Bachelor». Μέσα σε όλες τις αλλαγές που θα δούμε, έχουν ήδη σημειωθεί και αρκετά ευτράπελα με τις παίκτριες και τον Αλέξη Παππά.

Αυτά πρόκειται να δούμε στο Bachelor 2 με τον Αλέξη Παππά

Ο δημοσιογράφος αρχικά αναφέρθηκε στις 21 κοπέλες που πρόκειται να διεκδικήσουν τον δεύτερο Έλληνα Bachelor αλλά και στα φοβερά και παραμυθένια ραντεβού που πρόκειται να κάνουν μαζί του.

Οι υποψήφιες.. νύφες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν με σκάφος τα νησιά και να «βγουν» ραντεβού σε ειδυλλιακές και άκρως ρομαντικές τοποθεσίες.

Αρκετές εκπλήξεις θα δούμε και φέτος στο ριάλιτι, όπως guests, θεματικά Cocktail partieς αλλά και πολλές ανατροπές.

Ο Γιώργος Σατσίδης αναφέρθηκε επίσης και στα δύο βραβεία που απέσπασε το The Bachelor, για το Tik Tok και το Istagram, στα Content Marketing Awards στις 14 Ιουλίου τονίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Έχει βραβευθεί συνολικά πέντε φορές στον κόσμο του Digital Marketing για τη δουλειά που έχει γίνει στο Instagram και το Tik Tok!»

Νέα αποχώρηση από το The Bachelor λόγω του Αλέξη Παππά;

Τα γυρίσματα του The Bachelor έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό και ο Αλέξης Παππάς δείχνει να τα πηγαίνει πολύ καλά στον ρόλο του. Η αλήθεια είναι ωστόσο, πως μέχρι στιγμής δεν έχουν ακουστεί φήμες για μία αλλά για δύο οικειοθελείς αποχωρήσεις από το παιχνίδι.

H πρώτη παίκτρια αποχώρησε λόγω της διαφοράς ηλικίας καθώς εκείνη ήταν 19 και ο Αλέξης Παππάς 35. Η δεύτερη όμως φαίνεται πως δεν άντεξε το φορμάτ του παιχνιδιού και αποφάσισε να μην συμμετέχει. Οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μάλιστα αναφέρουν πως η διαγωνιζόμενη έκανε και μία πολύκροτη ανακοίνωση στα social media της για το συγκεκριμένο θέμα.

«Αποχωρώ οικειοθελώς από αυτή τη... Δεν είμαι καλή ηθοποιός, δεν μπορούσε να πάιξω το σενάριο καλά! Άντε γεια Αλέξη Παππά και φιλάκια ρουφηχτά», φέρεται να έγραψε στην ανάρτησή της η κοπέλα που έφυγε.

Αλέξης Παππάς Bachelor