Ευτράπελα στο The Bachelor - Παίκτρια αποχώρησε μόλις είδε τον Αλέξη Παππά

Τι συνέβη με τη 19χρονη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ευτράπελα στο The Bachelor - Παίκτρια αποχώρησε μόλις είδε τον Αλέξη Παππά

Πριν καλά καλά κάνει πρεμιέρα το φετινό The Bachelor, ξεκίνησαν τα ευτράπελα, με τον Αλέξη Παππά να τρώει την πρώτη «χυλόπιτα» από μία κοπέλα με το καλημέρα σας!

Ο ηθοποιός έχει αναλάβει το ρόλο του νέου περιζήτητου «εργένη» και σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε στο Καλύτερα δεν Γίνεται η Ναταλία Γερμανού, είναι πολύ διαφορετικός από τον Παναγιώτη Βασιλακο.

Σύμφωνα βέβαια με τις πρώτες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για το ριάλιτι, ο Αλέξης Παππάς έχει πιάσει το νόημα του ρόλου του και έτσι διευκολύνει πολύ την παραγωγή στο μοντάζ.

Τι συνέβη με τον Αλέξη Παππά στο The Bachelor

Πάντα όμως υπάρχει κάποια αναποδιά! Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αντιμετώπισε ένα απίστευτο περιστατικό στα πρώτα γυρίσματα του The Bachelor, όταν η 19χρονη Λάουρα από τη Ρόδο αποχώρησε με το που τον είδε επειδή δεν της άρεσε και επειδή θεώρησε πως η διαφορά ηλικίας είναι πολύ μεγάλη.

Ο Αλέξης Παππάς έχει κλείσει τα 35 του, ενώ ο περσινό Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος ήταν 29 ετών.

Αλέξης Παππάς Bachelor

Τα πρώτα πλάνα από την βίλα που βρίσκεται ο Αλέξης Παππάς

Μπορεί ακόμα ο ALPHA να μην έχει προβεί σε συγκεκριμένη ανακοίνωση αλλά ο κόσμος το έχει τούμπανο κι αυτοί κρυφό καμάρι πως ο Αλέξης Παππάς θα είναι ο φετινός Bachelor!

Το μεσημέρι της Κυριακής η εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται” συνδέθηκε ζωντανά με την εντυπωσιακή βίλα του “The Bachelor” και για πρώτη φορά είδαμε το σπίτι όπου θα μείνουν οι 21 κοπέλες που θα διεκδικήσουν την καρδιά του περιζήτητου εργένη.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Θάνος Βάγιος, αποκάλυψε πως οι κοπέλες κατάγονται από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως η Θεσσαλονίκη, η Ρόδος, η Αλεξανδρούπολη, τον Πόρο, την Κεφαλλονιά. Δύο κοπέλες, μάλιστα, έρχονται από την Κύπρο, μία από τη Γερμανία και μία από τη Νέα Υόρκη.

O Bachelor φέτος θα ταξιδέψει με σκάφος μαζί τις κοπέλες σε διάφορα μέρη της χώρας και θα παρακολουθήσουμε ειδυλλιακές εικόνες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο εργένης θα μένει μόνος του σε άλλο χώρο λίγο πιο μακριά από τη βίλα των κοριτσιών. Ο ανταγωνισμός, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, είναι μεγάλος και ήδη έχουν ξεκινήσει οι κόντρες και οι ίντριγκες ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες.