Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

The Bachelor 2: «Ο Αλέξης Παππάς ξεκινά να αποκτά αληθινά συναισθήματα για τα κορίτσια»

Ασύλληπτη αποκάλυψη για τον πρώην παίκτη του Survivor 4 -

The Bachelor 2: «Ο Αλέξης Παππάς ξεκινά να αποκτά αληθινά συναισθήματα για τα κορίτσια»
News 09.07.2021 17:10
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο του Bachelor έχουν ήδη ξεκινήσει, με τα υποψήφια κορίτσια να κονταροχτυπιούνται για την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Το πρωί της Παρασκευής, ο Βαγγέλης Περρής παραχώρησε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Πρωινό για τα γυρίσματα του ριάλιτι ενώ αναφέρθηκε και στο.. ταλέντο του πρώην παίκτη του Survivor.

Η αποκάλυψη για τα γυρίσματα του Bachelor 2 και τον Αλέξη Παππά

“Είναι εκπληκτικός λένε ο τρόπος με τον οποίο υποδύεται οτιδήποτε του δοθεί. Στην αρχή του είχαν και ακουστικό, αλλά κατάλαβαν ότι δεν το είχε ανάγκη. Έχει τρομερή τηλεοπτική εμπειρία την οποία την χρησιμοποιεί και έχουν μείνει όλοι με το στόμα ανοιχτό. Είναι μεγάλη η ικανότητά του και δεν κάνω πλάκα.

Κάνει πολύ σπουδαία πράγματα και έχει αναδείξει την εκπομπή, έχει αναδείξει τον εαυτό του. Από τα γυρίσματα του δεύτερου επεισοδίου ο Αλέξης Παππάς ξεκινά να αποκτά αληθινά συναισθήματα για τα κορίτσια του ριάλιτι“.

Η αμοιβή του για το The Bachelor είναι όσα λεφτά χρειάζεται κανείς για να πάρει σπίτι!

Μετά τον χωρισμό του με την Αλέσια - δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις - μονόδρομος φαίνεται για τον Αλέξη Παππά η συμφωνία με τον ALPHA όσον αφορά το The Bachelor!

Μπορεί τα γυρίσματα να είχαν ξεκινήσει με τον Χάρη Συντζάκη ως τον δεύτερο εργένη μετά τον Βασιλάκο αλλά σταμάτησαν και την θέση αυτού σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο Αλέξης Μίχας την Δευτέρα στο Πρωινό είναι σιγουράκι πια πως παίρνει ο πρώην παίκτης του Survivor.

"Είναι στην τελική ευθεία οι συζητήσεις. Μαθαίνω πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος αυτής της εβδομάδας και να σας πω ότι έκλεισε μια νέα συμφωνία ο Αλέξης Παππάς. Θα έχει λόγο στις δοκιμασίες που θα δούμε στο ριάλιτι προκειμένου να μην επαναληφθούν τα παρατράγουδα που είδαμε πέρυσι. 100.000 ευρώ θα είναι η αμοιβή του Αλέξη Παππά για να είναι ο δεύτερος εργένης.", είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Backstage βίντεο από την συνέντευξη του Αλέξη Παππά στο YOU!

Αλέξης Παππάς: Αυτόν τον παίκτη θέλει για νικητή του Survivor 4

Share