"Κόλαφος" ο Μέμος Μπεγνής - "Αγαπητά ΜΜΕ: Ψάξτε αλλού για αντιεμβολιαστές"

"Είμαι γενικά υπέρ των εμβολίων αλλά κατά..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Απασφάλισε ο Μέμος Μπεγνής με την νέα ανάρτηση του. Ο ηθοποιός με αφορμή τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, θέλησε να ρίξει τα καρφιά του.

Ο ίδιος τον τελευταίο καιρό έχει τοποθετηθεί αρκετά στο όλο θέμα του κορωνοϊού και των εμβολίων και έχει δηλώσει καθαρά πως είναι ενάντιο σε οτιδήποτε καλείται υποχρεωτικό.

Ωστόσο, ο Μέμος με μια νέα του ανάρτηση θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να τονίσει για ακόμη μια φορά πως δεν είναι κατά του εμβολίου, αλλά κατά της υποχρεωτικότητας.

Η ανάρτηση του Μέμου Μπεγνή για τον εμβολιασμό

«Αγαπητά ΜΜΕ: Ψάξτε αλλού για «αντιεμβολιαστές». ΔΕΝ είμαι εγώ. Είμαι ΥΠΕΡ των εμβολίων (γενικά). Είμαι ΚΑΤΑ: των ΥΠΕΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΩΝ/ των ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΩΝ/ των ΑΠΕΙΛΩΝ/ της όποιας βίας» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, ο οποίος πριν λίγο καιρό απάντησε αιχμηρά και για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Μέμος Μπεγνής για τον εμβολιασμό

«Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν το παιδί μου έλεγε μου αρέσουν τα αγόρια»

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και στην Μαίρη Αρώνη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα υβριστικά μηνύματα που έχει δεχθεί στα social media.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε επίσης και για την συμμετοχή του σε κυπριακή σειρά, στην οποία μάλιστα είχε προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς αντάλλαξε ένα φιλί με τον συμπρωταγωνιστή του.

«Θα είμαι σε μια σειρά της Κύπρου, κάνω gay ρόλο και θα είναι το πρώτο gay φιλί στην κυπριακή τηλεόραση. Όχι δεν είχα καθόλου δεύτερες σκέψεις, ίσα ίσα μου φαίνεται αδιανόητο να το συζητάμε ακόμα στο 2021.

Δεν θα με ενοχλούσε καθόλου αν το παιδί μου έβλεπε ένα gay φιλί ή αν μου έλεγε μπαμπά μου αρέσουν τα αγόρια ή η κόρη μου τα κορίτσια. Θα το θεωρούσα τελείως φυσιολογικό, όπως το να μου πει ο γιος μου, μού αρέσουν τα κορίτσια.

Εννοείται ότι έχω δεχθεί πολλά υβριστικά μηνύματα στα social media και καρκίνους κ.λ.π. για κάποιες απόψεις μου, που ήταν προχωρημένες ή περίεργες».