Μέμος Μπεγνής: «Δεν συμφωνώ με την ''τσίχλα'' που έχει γίνει αυτό. Σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα ή δεν ένιωσες καλά»

Οι δηλώσεις του που θα συζητηθούν

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μέμος Μπεγνής: «Δεν συμφωνώ με την ''τσίχλα'' που έχει γίνει αυτό. Σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα ή δεν ένιωσες καλά»

Ο Μέμος Μπεγνής αναφέρθηκε στα περιστατικά σεξουαλικής βίας στην εκπομπή Love it και χαρακτήρισε ως «τσίχλα» τις συνεχόμενες καταγγελίες.

«Αυτά συμβαίνουν παντού. Ακούμε κάθε τόσο είτε περιστατικά σεξουαλικής βίας είτε λεκτικής και σωματικής βίας. Τα κορίτσια και τα αγόρια καλά έκαναν και το είπαν γιατί πρέπει να σταματήσουν τέτοιες συμπεριφορές αλλά δεν συμφωνώ με την «τσίχλα» που έχει γίνει όλο αυτό. Δεν μπορεί να λέει ο καθένας α με κοίταξε, με άγγιξε με έκανε. Σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα ή δεν ένιωσες καλά. Nα θυμίσουμε πως ο ηθοποιός είχε πέσει θύμα χάκερ.

Μου έχει συμβεί μια φορά στην δουλειά μου ο σκηνοθέτης να φωνάζει, να βρίζει, να σε μειώνει και έφυγα κι όχι τώρα που με ξέρει ο κόσμος αλλά στις αρχές της πορείας μου. Τότε που είχα ανάγκη την φήμη και τα χρήματα. Δεν αναφέρομαι σε βαριά περιστατικά… Φύγε και μην σκέφτεσαι κυρώσεις, για όλους υπάρχει. Σε όλους τους χώρους ακούγονται ποιοι είναι οι καλοί κι οι κακοί… Δεν είναι το θέατρο άνδρο ακολασίας.»

Οι δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή

Μέμος Μπεγνής: «Δεν μπορώ να συζώ και να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο, θα τρελαθώ, θα κάνω εμετό»

Στο «Happy Day» μίλησε ο Μέμος Μπεγνής και σχολίασε τη μοναχική ζωή του αλλά και τον τρόπο που χειρίζεται τα social media.

Oι δηλώσεις του Μέμου Μπεγνή

«Εγώ είμαι από τους τυχερούς, γιατί τόσα χρόνια δουλεύοντας, έκανα καβάτζα. Μη φανταστείς, αλλά μπορώ να ζω, όπως έζησα αυτούς τους 8 μήνες.

Είμαι πολύ μοναχικός. Δεν μπορώ να συζώ, να παντρευτώ και να βλέπω τον ίδιο άνθρωπο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα τρελαθώ, θα κάνω εμετό. Όσο ερωτευμένος κι αν είμαι, κουράζομαι πάρα πολύ. Δεν έχω συγκατοικήσει ποτέ. Ντρέπομαι να πάρω γυναίκα να μου καθαρίζει το σπίτι», είπε αρχικά ο Μέμος Μπεγνής.

Ο Μέμος Μπεγνής πρόσθεσε στη συνέχεια: «Δεν αγοράζω ούτε followers ούτε likes στο Instagram, δεν με νοιάζει. Με βρίζουν στα social media, όταν δεν τους απαντάω. Φίλε μου, δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω. Υπάρχει πολλή αρρώστια στα social media».