Αντόνιο Μπαντέρας: Και ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην ταινία του - Η κοινή τους φωτογραφία στα social media

Συνεχίζονται τα γυρίσματα στην Θεσσαλονίκη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αντόνιο Μπαντέρας: Και ο Χρήστος Βασιλόπουλος στην ταινία του - Η κοινή τους φωτογραφία στα social media

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας γίνονται στην Θεσσαλονίκη. Ανάμεσα στους ηθοποιούς που συμμετέχουν, είναι και ο Χρήστος Βασιλόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στο Λος Άντζελες και έχει σημειώσει πολύ σημαντιά βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

Ένα από αυτά είναι και η συμμετοχή του στην ταινία «The Enforcer» με πρωταγωνιστή τον Αντόνιο Μπαντέρας, τα γυρίσματα της οποίας συνεχίζονται με γρήγορους ρυθμούς στην συμπρωτεύουσα, η οποία έχει μεταμορφωθεί σε Μαίάμι.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος μάλιστα δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τον πασίγνωστο ηθοποιό, δείχνοντας φανερά ενθουσιασμένος.

Η ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου με τον Αντόνιο Μπαντέρας

Στην λεζάντα έγραψε: “Δουλεύοντας με τον εμβληματικό @antoniobanderasoficial που τυχαίνει να είναι ένας από τους πιο ευγενικούς, πιο όμορφους και πιο ταπεινούς κορυφαίους άνδρες που έχω γνωρίσει ποτέ στο σετ. Σας ευχαριστώ για αυτή τη μοναδική εμπειρία ζωής!”

Αντόνιο Μπαντέρας και Χρήστος Βασιλόπουλος

Εκτός από τον Χρήστο Βασιλόπουλο, και Κώστας Σόμμερ συμμετέχει στην συγκεκριμένη ταινία

Ένας από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν είναι και Κώστας Σόμμερ, που περιμένει σύντομα το πρώτο του παιδάκι, και μάλιστα μοιράστηκα με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

Φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας του Αντόνιο Μπαντέρας στην Θεσσαλονίκη

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων χρησιμοποιούνται πανύψηλοι φοίνικες που τοποθετήθηκαν μπροστά από τη λέσχη αξιωματικών Θεσσαλονίκης και δίπλα από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος.

Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν λίγο αργότερα προκαλώντας και πάλι το ενδιαφέρον πολλών θεσσαλονικέων που ήδη ρωτούν για το αν θα εμφανιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός.

Σημειώνεται, ότι για την περιοχή ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ενώ το κομμάτι της οδού Εθνικής Αμύνης από το ύψος της Τσιμισκή μέχρι τη λεωφόρο Νίκης θα μείνει κλειστό τουλάχιστον μέχρι τις 5:00 μ.μ το απόγευμα.

Αντόνιο Μπαντέρας ταινία γυρίσματα