Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Η τρυφερή ανάρτηση

Το φιλί τους τα λέει όλα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Βασίλης Σπανούλης - Ολυμπία Χοψονίδου: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Η τρυφερή ανάρτηση

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz καθώς καρποί του έρωτά τους είναι τα έξι παιδιά που έχουν αποκτήσει. Πριν από καιρό είχε αποκαλύψει πως η ίδια έχει αποβάλλει δυο φορές.

Φέτος το ζευγάρι αποφάσισε να ξεκινήσει τις καλοκαιρινές του διακοπές και να κάνουν ένα «pause» από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Όλοι μαζί βρίσκονται στην Πάτμο και απολαμβάνουν όσο πιο πολύ μπορούν τις διακοπές τους.

Μάλιστα, η Ολυμπία Χοψονίδου αν και έχει ένα φορτωμένο πρόγραμμα καθώς έχει αρκετές υποχρεώσεις, στο Instagram παραμένει αρκετά ενεργή μιας και δημοσιεύει συχνά προσωπικές της στιγμές με την οικογένειά της. Σε μια από τις πολλές αναρτήσεις της ο Βασίλης Σπανούλης φαίνεται να φιλά τρυφερά την σύζυγό του στο μάγουλο.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της στο Instagram

Ολυμπία Χοψονίδου - Βασίλης Σπανούλης: Το τρυφερό φιλί

Στον Αστέρα Βουλιαγμένης η οικογένεια Σπανούλη - Πόσο τους κόστισε η βουτιά

Καραντίνα τέλος, με χιλιάδες Αθηναίους να βγαίνουν στις παραλίες, ανάμεσά τους και η οικογένεια Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μαζί με τη γυναίκα της ζωής του και Σταρ Ελλάς 2006, Ολυμπία Χοψονίδου, είχαν έναν παραπάνω λόγο να ζητούν μια μίνι απόδραση στη θάλασσα, με δεδομένο πως πολύ δύσκολα μπορούν έξι παιδιά να μείνουν σε ένα σπίτι.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Έτσι, λοιπόν, μέσα στη μαζική έξοδο των προηγούμενων ημερών, ο φακός του YOU τούς συνάντησε σε παραλία της Βουλιαγμένης, με τα τέσσερα από τα έξι παιδιά τους, τον Θανάση, τον Βασίλη, την Αιμιλία και την Αναστασία. Αυτό, βέβαια, συνεπάγεται και πολλά έξοδα αφού μόνο ένα σετ ξαπλώστρες στον Αστέρα κοστίζει 50 ευρώ ενώ για καθένα από τα 4 παιδιά τους χρειάστηκε να πληρώσουν 12,5 ευρώ.

Με λίγα λόγια η βουτιά της περασμένης εβδομάδας κόστισε τουλάχιστον 100 ευρώ!

Γέλια, χαρές, παιχνίδια στο νερό με μπάλα και τα γονίδια είναι ολοφάνερο πως... έκαναν το θαύμα τους, αφού, πέρα από τα χαρακτηριστικά, ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, ο Θανάσης, έχει κληρονομήσει και το ύψος των γονιών του. Ηλιοθεραπεία για την Ολυμπία και κουβεντούλα, παράλληλα με επιτήρηση στα μικρότερα μέλη της οικογένειας, για να μην απομακρυνθούν, με τον Βασίλη Σπανούλη να παρακολουθεί κι εκείνος από απόσταση. «Τα παιδιά είναι ευλογία και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να τα αναθρέψουμε όσο πιο καλά μπορούμε», έχει δηλώσει σχετικά ο πάτερ φαμίλιας, λίγο μετά τον ερχομό της μικρότερης κόρης του, συμπληρώνοντας πως δεν πρόκειται να συνεχίσει το... σερί των παιδιών.

Βασίλης Σπανούλης μπάνιο