Ολυμπία Χοψονίδου: Αποκάλυψε πως έχει αποβάλλει δύο φορές

Κατάφερε όμως να μείνει δυνατή και να δημιουργήσει αυτήν την ονειρεμένη οικογένεια!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ολυμπία Χοψονίδου: Αποκάλυψε πως έχει αποβάλλει δύο φορές

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε η Ολυμπία Χοψονίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αναφορικά με τις αποβολές που είχε στο παρελθόν.

Η πανέμορφη σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη και πρώην Σταρ Ελλάς έχει δημιουργήσει για μεγάλη και υπέροχη οικογένεια, καθώς έχει αποκτήσει τρία αγόρια και τρία κορίτσια.

Η ίδια το βράδυ της Τρίτης θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων να αποκαλύψει μερικά πράγματα από την ζωή της. Μια από τις ερωτήσεις αυτές αφορούσε τις αποβολές και άμα τυχόν είχε έρθει αντιμέτωπη με το δυσάρεστο αυτό γεγονός μέχρι τώρα στην ζωή της,

Η ίδια αποκάλυψε λοιπόν ότι έχει αποβάλλει δύο φορές αλλά δεν την εμπόδισε από το να σταθεί δυνατή και να δημιουργήσει την οικογένεια της! Στο ίδιο Q&A η Ολυμπία αποκάλυψε και μερικά προβλήματα που αντιμετωπίζει μετά τις έξι γέννες της!

Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψη για αποβολές

Ολυμπία Χοψονίδου: "Αν έμενα έγκυος στο 7ο παιδί θα χαιρόμουν"

Η Ολυμπία Χοψονίδου απάντησε δημόσια σε μια ερώτηση ενός follower της για το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός έβδομου παιδιού.

Ο γάμος του μοντέλου και του Βασίλη Σπανούλη μετρά 10 χρόνια και έχουν δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια καθώς έχουν αποκτήσει μαζί 6 παιδιά, 3 αγοράκια και 3 κοριτσάκια.

Η Ολυμπία Χοψονίδου εκτός από ενεργή μαμά και νοικοκυρά είναι και αρκετά παρούσα στα κοινωνικά δίκτυα και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους πολλές φορές φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της.

Ενώ ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για το ζευγάρι, η ίδια έκανε ένα Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και δεν δίστασε να απαντήσει σε ερωτήσεις των ακολούθων τη.

Μια από αυτές αφορούσε το ενδεχόμενο του 7ου παιδιού με τον Βασίλη Σπανούλη με την ίδια να απαντά: «Θα χαιρόμουν! Δεν λέω όμως ότι πηγαίνω για το 7ο»

Ολυμπία Χοψονίδου απαντά στο ενδεχόμενο ενός 7ου παιδιού