Αμακιγιάριστη φωτογραφία της Ελένης Τσολάκη στο Instagram

Το ρετούς της όμως... το έχει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αμακιγιάριστη φωτογραφία της Ελένης Τσολάκη στο Instagram

Δυναμικά έχει επιστρέψει στην τηλεόραση η Ελένη Τσολάκη μετά από ενάμιση χρόνο εκτός τηλεόρασης, αφού τελευταία τηλεοπτική συνεργασία ήταν με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΣΚΑΙ, με την εκπομπή να είχε προκαλέσει μεγάλο σάλο λόγω κάποιων σχολίων που είχαν γίνει.

Πλέον λοιπόν, την απολαμβάνουμε σε καθημερινή βάση μέσα από τη συχνότητα του OPEN, με τις φήμες μάλιστα να την θέλουν να αναλαμβάνει και την ζώνη του Σαββατοκύριακου από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Με αφορμή την εκπομπή της, χαζέψαμε λίγο το προφίλ της στο Instagram και πάθαμε πλάκα με τις φωτογραφίες της. Ωστόσο, το ενδιαφέρον μας τράβηξε περισσότερο μια φωτογραφία της, όπου πόζαρε δίχως ίχνος μακιγιάζ στο πρόσωπο της. Η Ελένη Τσολάκη, αναμφισβήτητα θεωρείται μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και όχι άδικα.

Μπορεί η εν λόγω φωτογραφία βέβαια... το ρετουσάρισμα της να το έχει, ωστόσο, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι κούκλα!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ελένης Τσολάκη χωρίς μακιγιάζ

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Ελένης Τσολάκη

Η παρουσιάστρια, αποκάλυψε τα μυστικά ομορφιάς, με τα οποία περιποιείται τον εαυτό της το καλοκαίρι, ή γενικά όποτε έχει περισσότερο χρόνο.

«Η αγαπημένη μου beauty ρουτίνα είναι να κάνω δύο φορές την εβδομάδα πίλινγκ και μάσκα προσώπου, καθώς έχω αρκετό χρόνο», δήλωσε η Ελένη, η όποια το καλοκαίρι αποφεύγει να φορά μακιγιάζ μιας και το χειμώνα βάφεται σε καθημερινή βάση. Όσον αφορά το πρόγραμμα διατροφής της η ίδια είπε : «Δεν το αλλάζω ιδιαίτερα, αλλά προσέχω λίγο παραπάνω. Ένα μήνα πριν βγω στην παραλία ή πριν από κάποια δημόσια εμφάνιση, αντικαθιστώ το βραδινό με γιαούρτι και ξηρούς καρπούς ή πράσινη σαλάτα. Επίσης, αποφεύγω τα τυριά και ο ψωμί».

Η παρουσιάστρια, απολαμβάνει να κάνει τζόκινγκ και να παίζει volley, ενώ έχοντας τελειώσει ΤΕΦΑΑ, έχει την γυμναστική στο αίμα της.