Άγριες Μέλισσες: Οι πρώτες φωτογραφίες από το Διαφάνι - Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο

Επιστρέφουν τη νέα σεζόν στον ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Οι πρώτες φωτογραφίες από το Διαφάνι - Ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Λευτέρη Χαρίτου, με τον μύθο των «Άγριων Μελισσών» να πλάθεται μέσα από νέες ιστορίες και νέα πρόσωπα, από τη συγγραφική πένα της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.

Η Ελένη από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες»

Η σειρά των δυνατών συγκινήσεων και των καθηλωτικών ερμηνειών άρχισε, ήδη, να γράφει τον συγκλονιστικό Γ’ κύκλο της. Το πραξικόπημα της 21 ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες των «Άγριων Μελισσών» ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί για ακόμα μια φορά. Το Διαφάνι ετοιμάζεται να διανύσει την πιο σκοτεινή του περίοδο…

Το παιδί και η Δρόσω μαζί

Ένα χωριό μετρά ακόμα τις πληγές του. Τρεις αδελφές αποζητούν την ευτυχία που τους στέρησαν η μοίρα και οι επιλογές τους. Μια οικογένεια διαλυμένη και σκορπισμένη.

Η οικογένεια Σταμίρη των «Άγριων Μελισσών»

Τι πρόκειται να δούμε στο Διαφάνι

Ένα έγκλημα που ακόμα αποζητά εκτός από δικαίωση και τιμωρία. Ένας θάνατος φέρνει δίψα για εκδίκηση. Ένας έρωτας διεκδικεί πίσω όσα στερήθηκε. Ένας σύμμαχος με διπλό πρόσωπο.

Ο γιος του Νικηφόρου

Ένας κρυφός έρωτας γίνεται θανάσιμη παγίδα. Ένας αποχωρισμός μαχαίρι στην καρδιά. Μια νέα συμμαχία αποζητά ανταλλάγματα.

Αδερφές Σταμίρη

Η Ελένη από τις Άγριες Μέλισσες

Ένας άντρας έτοιμος να «κυριεύσει» τα πάντα. Ένας εχθρός με πολλά πρόσωπα θα τους φέρει όλους αντιμέτωπους με μια νέα πραγματικότητα, αλλά και με τον ίδιο τους τον εαυτό…

Η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες

Η τρίτη σεζόν θα ξεκινήσει σύντομα για τις «Άγριες Μέλισσες»

Αποκλειστικό για τις Άγριες Μέλισσες από το γάμο του Νικηφόρου και της Ασημίνας

O Νικηφόρος, συγκλονισμένος από τα τελευταία δραματικά γεγονότα, αλλά και με βαθιά αγάπη στην καρδιά του για την Ασημίνα, κάνει πίσω. Οπως είδαμε στο τέλος του β΄ κύκλου στις Άγριες Μέλισσες, ο Νικηφόρος αποφασίζει να πάρει πίσω την αγωγή κατά της Ασημίνας για την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Στον τρίτο κύκλο, παρότι θα έχουν αλλάξει πολλά και κυρίως οι συμπεριφορές, ο Νικηφόρος εξακολουθεί να αγαπάει την Ασημίνα και της ζητάει, σύμφωνα με πληροφορίες του TV24, να μην πάρουν διαζύγιο και να δώσουν μία ακόμα ευκαιρία στον γάμο τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΤΑΞΗΤΙΝΟΥ

Είναι από τα ζευγάρια εκείνα που ξεχώρισαν από τα πρώτα επεισόδια της σειράς «Αγριες μέλισσες» αλλά και από εκείνα που πόνεσαν όσο κανένα άλλο! Η σχέση τους πολεμήθηκε, ο γάμος τους προδόθηκε και οι αποκαλύψεις έβγαλαν στην επιφάνεια τα όποια προβλήματα υπήρχαν αλλά έμεναν θαμμένα λόγω του μικρού Σέργιου. Η Ασημίνα δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ποτέ την προδοσία του άντρα και της αδελφής της και αυτό πάντα ήταν το αγκάθι ανάμεσά τους.

Από την άλλη και ο Νικηφόρος ένιωσε να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του όταν έμαθε για τη γυναίκα του και τον Μπάμπη. Ομως η αγάπη που είχαν ο Νικηφόρος και η Ασημίνα δεν μπόρεσε να τη σβήσει καμία αλήθεια, ακόμα κι αυτή του πώς πραγματικά πέθανε ο Σέργιος Σεβαστός! Ποιο όμως είναι το μέλλον των υπόλοιπων ζευγαριών;

Άγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος Ασημίνα Νικηφόρος

Ο θυμός και ο εγωισμός ανάγκασε τον Νικηφόρο όχι μόνο να ζητήσει διαζύγιο από την Ασημίνα, αλλά και να διεκδικήσει την επιμέλεια του μικρού Σέργιου. Ομως και εκείνη δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και πάλεψε με όσα μέσα διέθετε για να κερδίσει τον γιο της και στο τέλος τα κατάφερε.

Οταν ο Δούκας και η Μυρσίνη έμαθαν πώς πέθανε ο γιος τους, ο Νικηφόρος ήξερε ότι θα έφταναν στα άκρα και έκανε τα πάντα για να προστατεύσει τη γυναίκα που αγαπάει από την οργή τους, ενώ η φωτιά που έκαψε το Διαφάνι, εκτός από όλη την καταστροφή και τον πόνο που προκάλεσε, ήταν και μια αφορμή για να φανεί ξεκάθαρα πώς νιώθει ο ένας για τον άλλον. Κανείς δεν αμφισβήτησε ποτέ την αγάπη τους! Ούτε οι ίδιοι και γι’ αυτό στο τέλος του β΄ κύκλου ο Νικηφόρος έκανε το πρώτο βήμα για να τα βρουν ξανά (απέσυρε την αγωγή) και να αφήσουν πίσω τους όλα όσα έγιναν στο παρελθόν!