Άδωνις Γεωργιάδης: «Για να μην υπάρχει παρεξήγηση...» - Η νέα ανάρτηση μετά την είδηση πως νοσεί

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άδωνις Γεωργιάδης: «Για να μην υπάρχει παρεξήγηση...» - Η νέα ανάρτηση μετά την είδηση πως νοσεί

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης και το ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στο προφίλ του στο twitter. Ο υπουργός Ανάπτυξης που είναι πλήρως εμβολιασμένος μετά από pcr που έκανε, έμαθε πως νοσεί από covid με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα.

«Αν και χθες το πρωί όταν βγήκα στην τηλεόραση του Αντ1, έκανα βάσει του εκεί πρωτοκόλλου, rapid test και ήμουν αρνητικός, ξαφνικά το βράδυ ανέβασα πυρετό. Έκανα αμέσως pcr και τα αποτελέσματα που μου ήρθαν τα ξημερώματα με βγάζουν θετικό στον κορωνοϊό. Είμαι σχεδόν 49 ετών και ο μόνος λόγος που ξέρω ότι θα το περάσω ήπια είναι το γεγονός ότι είμαι πλήρως εμβολιασμένος.

Καλώ όλους τους συνομηλίκους ειδικά να τους μεγαλύτερους από μένα να εμβολιαστούν το δυνατόν συντομότερα. Είναι αδύνατον να προβλέψεις που και πως θα το κολλήσεις και είναι κρίμα αυτονοήτως μπαίνω σε καραντίνα έως ότου μου περάσει, είμαι όμως καλά και θα εξακολουθήσω να εργάζομαι κανονικά μέσω Διαδικτύου. Όσοι έχω συναντήσει χθες είναι εμβολιασμένοι ευτυχώς και βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα, όποτε το γραφείο μου λειτουργεί κανονικά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η νέα ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον κορωνοϊό

Λίγες ώρες αργότερα ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε νέα ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, θέλοντας να ξεκαθαρίσει πως για πρώτη φορά νοσεί από κορωνοϊό και όχι για δεύτερη, όπως έγραψαν πολλά sites.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως μάλλον έχουν μπερδευτεί όσοι το έγραψαν, καθώς πριν από λίγους μήνες είχε μπει σε καραντίνα, λόγω επαφής με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

«Για να μην υπάρχει παρεξήγηση είναι η πρώτη φορά που κολλάω τον κορωνοϊό. Ίσως κάποιοι μπερδεύονται με το ότι είχα μπει 7 μέρες καραντίνα όταν είχα έρθει σε επαφή με κρούσμα πέρυσι το Νοέμβριο. Ήμουν όμως αρνητικός» έγραψε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Άδωνις Γεωργιάδης θετικός στον κορωνοϊό