Χάρης Ρώμας: Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τη νέα σειρά που ετοιμάζει

Το «Πεφταστέρι» έρχεται...

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τη νέα σειρά που ετοιμάζει

Η σειρά του ΑΝΤ1 το «Καφέ της Χαράς» μπορεί να έριξε αυλαία για τα καλά, όμως ο Χάρης Ρώμας επανέρχεται πιο δυναμικός από ποτέ με άλλη μια μυθοπλασία. Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ετοιμάζει άλλη μια σειρά η οποία πρόκειται να αφήσει εποχή σε συνεργασία με το κανάλι του MEGA. Μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε πως η σειρά θα λέγεται «Πεφταστέρι».

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά στο MyTV: «Είναι μια ιδιότυπη κωμωδία, η οποία θα έχει σταθερό το νουάρ στοιχείο και αποτελεί τη μετεξέλιξη του Χάρη και της Άννας. Το οφείλουμε στον εαυτό μας και στο κοινό. Η εν λόγω σειρά, κατά 99,999% θα προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Mega».

Και συνέχισε λέγοντας ότι η σειρά θα ξεκινά τη δεκαετία του 1960. Η ιστορία ξεκινά το 1960 και διαδραματίζεται σε κινηματογραφικά πλατό. Έχει να κάνει με ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτό το επάγγελμα. Σταρ, ηθοποιούς, βοηθητικούς ηθοποιούς, τεχνικούς, παραγωγούς, αμπιγιέρ, παπαράτσι κι ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Το πρωταγωνιστικό καστ θα αποτελείται από περίπου 20 ηθοποιούς ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα εμφανίζονται κι άλλοι ηθοποιοί» υπογράμμισε ο Χάρης Ρώμας.

Όσο για το γεγονός ότι η σειρά δε θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1 τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι κάναμε μια κοινή συμφωνία, λαμβάνοντας υπόψιν ότι υπάρχει ήδη μια σειρά εποχής, οι Άγριες Μέλισσες που είναι πετυχημένη και θα συνεχιστεί. Επομένως, δεν μπορούν να υπάρξουν στο πρόγραμμα δύο σειρές, με υψηλό οικονομικό προϋπολογισμό και για αυτό αποφασίσαμε να το διαπραγματευτούμε με τα άλλα δύο κανάλια. Ο ΑΝΤ1 είναι το σπίτι μου κι έχω κάνει τις μεγάλες επιτυχίες».

Αυτοί οι ηθοποιοί από το Καφέ της Χαράς θα είναι στην νέα του σειρά

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην νέα σειρά που ετοιμάζει αυτή την περίοδο μαζί με την Άννα Χατζησοφιά.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να κάνει ένα guest η Σμαράγδα Καρύδη ενώ την ίδια στιγμή αποκάλυψε και ποιοι ηθοποιοί από το Καφέ της Χαράς θα είναι στη νέα του σειρά.

Χάρης Ρώμας ηθοποιοί για την νέα σειρά

Δήλωσε λοιπόν πως πρόκειται να δούμε την Τζόυς Ευείδη, τον Βαγγέλη Δουκουτσέλη που τον είδαμε στον ρόλο του «Όθωνα Τζικακόλια» ενώ θα δούμε και νέους ηθοποιούς.

Μέσα σε όλα, ο Γιάννη Πουλόπουλος αποκάλυψε ότι η πρεμιέρα θα γίνει τον Ιανουάριο του 2022.