Καλοκαίρι Not: Ήταν να πάει καλεσμένη αύριο αλλά ακύρωσε τελευταία στιγμή την Τσολάκη

Λόγω... διακοπών!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλοκαίρι Not: Ήταν να πάει καλεσμένη αύριο αλλά ακύρωσε τελευταία στιγμή την Τσολάκη

Η εμφάνιση της επρόκειτο να γίνει αύριο Τετάρτη 28 Ιουλίου στο Καλοκαίρι Not. Ωστόσο εκείνη ενημέρωσε τους υπεύθυνους της εκπομπής ότι δεν θα μπορεί να παρευρεθεί γιατί έχει φύγει διακοπές.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, μετά τα σενάρια που την ήθελαν να συζητά με το Mega, δεν ήθελε να έρθει στην δυσάρεστη θέση και να ερωτηθεί για το τηλεοπτικό της μέλλον και να πρέπει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει τα σενάρια. Με αυτό τον τρόπο θα έριχνε και άλλο λάδι στην φωτιά αφού από την εκπομπή του Open και από το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Τζωρτζέλας Κόσιοβα ξεκίνησαν τα μεταγραφικά σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Ο λόγος για την Λίτσα Πατέρα.

Όσον αφορά τη συνεργασία της με το κανάλι του Αμαρουσίου σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Μπέζα, που για 31 χρόνια αποτελεί ορόσημο στην ζωή της, παρόλο που στον ΑΝΤ1 κρατούν σιγήν ιχθύος, θεωρείται βέβαιη η παρουσία της στο πρωινό και την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο υπήρχε μια έντονη κινητικότητα και τηλεφωνήματα με τους πρωταγωνιστές να βρίσκουν τη «χρυσή τομή».

Παραλίγο να καεί ο γάτος της Λίτσας Πατέρα - Βρισκόταν σε live σύνδεση στο Πρωινό

H Λίτσα Πατέρα εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής «Το Πρωινό», το πρωί της Τετάρτης (12/01), για να πει τα ζώδια, παρέα με τον γάτο της, Μπρούνο. Η γνωστή αστρολόγος, που πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφία για πρώτη φορά από το εσωτερικό του σπιτιού της είχε στην αγκαλιά της τον Μπρούνο, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις, καθώς προσπαθούσε να χωθεί μέσα στο αναμμένο τζάκι της Λίτσας Πατέρα, με την ίδια να αγχώνεται μήπως καεί κατά λάθος.

Η Λίτσα Πατέρα, για να τον προστατεύσει, κατά την διάρκεια των προβλέψεών της, άρχισε να του πετά ό,τι είχε μπροστά της, προκαλώντας το γέλιο όσων ήταν στο τηλεοπτικό πλατό.