Φαντασμαγορικό το δέντρο - Η πρώτη φωτογραφία από το σπίτι της Λίτσας Πατέρα

Αν έχεις γούστο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φαντασμαγορικό το δέντρο - Η πρώτη φωτογραφία από το σπίτι της Λίτσας Πατέρα

Αφού έδωσε τις αστρολογικές της προβλέψεις στο Πρωινό για τον Δία που μπαίνει στους Ιχθείς (δείτε εδώ αναλυτικά) πήγε στο σπίτι της και για πρώτη φορά δημοσίευσε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από το εσωτερικό του!

Η Λίτσα Πατέρα τα τόσα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση έχει φροντίσει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωής και το insta της το χρησιμοποιεί περισσότερο για την δουλειά της. Παρ' όλα αυτά πρόσφατα έκανε την εξαίρεση αφού μέσα από δυο instastories που κοινοποίησε μοιράστηκε με τους ακολούθους της το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε για τις γιορτές.

Μάλιστα, κάτω από αυτό είχε κρυφτεί ο γάτος της, Μπρούνο, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία και πολλές φορές έχει μιλήσει για αυτόν στον αέρα του «Πρωινού».

Το σαλόνι της Λίτσας Πατέρα

Λίτσα Πατέρα

Λίτσα Πατέρα σπίτι

Βέβαια το περιοδικό YOU είχε καταφέρει να τρυπώσει στην μονοκατοικία της στο παρελθόν και οι φωτογραφίες ήταν... σοκ.

Λίτσα Πατέρα

Είχε παραχωρήσει και συνέντευξη αποκαλύπτοντας διάφορα που δεν ξέραμε για εκείνη...

Πώς ξεκινήσατε επαγγελματικά;

Έκανα προβλέψεις στην “Βραδυνή” και είπα τότε ότι θα πέσουν τα τείχη του Βερολίνου και έπεσαν. Με σύστησαν, λοιπόν, στον αείμνηστο Μίνωα Κυριακού και με έβαλε να κάνω προβλέψεις στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, στην εκπομπή του Τσαουσόπουλου και του Κουίκ, στη συνέχεια ήμουν στην πρώτη ψυχαγωγική εκπομπή το '90 “Φθινόπωρο, χειμώνας, άνοιξη '90” με τη Λουκία Παπαδάκη και είχα ένα μικρό ένθετο, όπως και η Βέφα Αλεξιάδου. Όταν έπεισε η Ρούλα Κορομηλά τον Πρόεδρο να εντάξει το πρωινό στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μού ζήτησε να πάω στον “Πρωινό καφέ”. Το περίεργο ήταν ότι το ένθετο της αστρολογίας είχε πάρα πολύ καλά νούμερα, που σήμαινε ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε άμεσα ακόμα κι όταν ήταν σε πρώιμο στάδιο, όμως ταυτόχρονα εγώ ένιωθα κάποια βέλη να με τρυπάνε στην καρδιά όταν ορισμένοι την αμφισβητούσαν. Είναι δυνατόν να έχει ασχοληθεί ο Πλάτωνας και ο Ιπποκράτης με την αστρολογία και να μου λένε ακόμα κάποιοι “πού την βρήκες”;

Λίτσα Πατέρα περιοδικό You

Λίτσα Πατέρα σπίτι

Λίτσα Πατέρα αστρολόγος

Οι τηλεθεατές πώς σας υποδέχτηκαν; Ήταν επιφυλακτικοί για να σας δουν, σκέφτονταν “τι μας λέει αυτή τώρα;”, γιατί εκείνη την εποχή την αστρολογία τη διάβαζαν μόνο στις στήλες κάποιων περιοδικών...

Που αυτές τις στήλες τις έγραφαν άσχετοι... Το περίεργο ήταν ότι διαισθανόμουν το ενδιαφέρον του κόσμου, παρόλο που τους άκουγα πολλές φορές να μου λένε: “Βρε Λίτσα μου εσύ τώρα γιατί ασχολήθηκες με την αστρολογία;”... Υποβίβαζαν την αστρολογία με λίγα λόγια και εγώ στενοχωριόμουν.

Λίτσα Πατέρα μονοκατοικία ΠαπάγουΛίτσα Πατέρα αστρολόγος περιοδικό You