Χαρά Παππά: Γενέθλια για την πρώην παίκτρια του GNTM - Η φαντασμαγορική τούρτα της

Γιόρτασε την ξεχωριστή αυτή μέρα μαζί με συμπαίκτριες της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαρά Παππά: Γενέθλια για την πρώην παίκτρια του GNTM - Η φαντασμαγορική τούρτα της

Τα γενέθλια της γιόρτασε χθες, 26 Ιουλίου, η πρώην παίκτρια του GNTM, Χαρά Παππά. Η ίδια πέρασε την ξεχωριστή αυτή μέρα μαζί με φίλες της αλλά και πρώην συμπαίκτριες της.

Το όμορφο νεαρό μοντέλο μπορεί να πέρασε μια δύσκολη περίοδο λόγω του χωρισμού της με τον Μπουράκ Χακί, ωστόσο πλέον είναι στα καλύτερα της και απολαμβάνει το όμορφο καλοκαίρι της.

Η Χαρά είναι αρκετά ενεργή και στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της, ενώ σε πολλά Q&A που έχει κάνει, έχει αποκαλύψει και αρκετές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Αυτή τη φορά, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μοντέλων, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την μέρα γενεθλίων της, στα οποία την βλέπουμε πιο ευτυχισμένη και λαμπερή από ποτέ.

Μάλιστα, στο πλεύρο της ήταν και αρκετές πρώην συμπαίκτριες της, με τις οποίες ακόμα και σήμερα διατηρεί άριστη σχέση.

Η ανάρτηση της Χαράς Παππά για τα γενέθλια της

«Δεν με αγαπούσα γιατί δε μου άξιζε»

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε πρόσφατα η Χαρά Παππά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η πρώην παίκτρια του GNTM έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και παρόλο που έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που την είδαμε στο παιχνίδι, η ίδια καταφέρνει να βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα, ειδικά μετά τον χωρισμό της με τον Μπουράκ Χακί.

Η Χαρά πραγματοποίησε ένα Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και απάντησε μερικές ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Μέσα σε όλα, το νεαρό μοντέλο αποκάλυψε πως έχει δεχθεί bullying στην παιδική της ηλικία.

«Ήμουν κάπως έτσι μικρή και γι’ αυτό έχω υποστεί bullying και φίλους στο σχολείο δεν είχα. Αυτό μου δημιούργησε μια λάθος εικόνα, πως όταν είσαι “άσχημος” δεν είσαι άξιος αγάπης. Και αυτό δημιούργησε μια λάθος εικόνα του εαυτού μου, στα μάτια μου, που κουβαλούσα… με έβλεπα για πολλά χρόνια “άσχημη” και στη συνέχεια δε με αγαπούσα γιατί δε μου άξιζε.

Είναι ένας φαύλος κύκλος. Όταν δε σε αγαπάς, δε σε εκτιμάς και όταν δε σε εκτιμάς δε σε αγαπάς. Πλέον βγήκα από αυτόν και είναι κάτι που κατάφερα μέσω της ψυχοθεραπείας. Και στην τελική ποιος ορίζει το “ωραίο” και το “άσχημο” θα πω εγώ και θα το αφήσω για άλλη συζήτηση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Χαρά Παππά για μπούλινγκ