Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Για αυτόν τον λόγο δεν έμεινε σε καραντίνα - "Πριν από τρεις εβδομάδες..."

Όλα όσα αποκάλυψε η ίδια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Για αυτόν τον λόγο δεν έμεινε σε καραντίνα -

Η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου και ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησαν στην κάμερα του «Καλοκαίρι #not» με αφορμή τα 26α γενέθλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

Πιο συγκεκριμένα ο Ηλίας Μπόγδανος αναφέρθηκε πως πλέον είναι καλά στην υγεία του μιας και έχει επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ στην καθημερινότητά του έπειτα από την δύσκολη περίοδο που βίωσε, καθώς νόσησε με κορωνοϊό.

Από την άλλη η Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου ξεκαθάρισε τον λόγο για τον οποίο δεν μπήκε σε καραντίνα μιας και ο αγαπημένος της νόσησε. Η ίδια αποκάλυψε χαρακτηριστικά ότι: «Είχα ανεβάσει ένα story που συζητήθηκε… Είχα περάσει κορονοϊό πριν από τρεις εβδομάδες, οπότε έχω αντισώματα. Έχω πάρει και πιστοποιητικό αντισωμάτων οπότε δεν κινδύνευα γι’ αυτό ήμασταν και μαζί. Αλλιώς δεν θα το διακινδυνεύαμε σίγουρα».

Δείτε το βίντεο παρακάτω από τις δηλώσεις του ζευγαριού

Η πρώτη κοινή έξοδος για Ηλία και Αλεξάνδρα

Ο Ηλίας Μπόγδανος είναι και πάλι στα καλύτερά του καθώς πέρασε μια αρκετά δύσκολη περίοδο αφού αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο λόγω της νόσου Covid-19. Ο πρώην παίκτης του Survivor είναι και πάλι καλά στην υγεία του μιας και επέστρεψε στην καθημερινότητά του αρκετά γρήγορα.

Έτσι, το βράδυ της Δευτέρας 26/7 ο ίδιος μαζί με την σύντροφό του, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά από καιρό στα γενέθλια της Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Κολωνάκι.

Το ζευγάρι απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr. Και οι δυο φαίνεται να είναι στα καλύτερα τους μιας και έχουν άπλετο χρόνο να ζήσουν τον έρωτά τους.

Δείτε παρακάτω τις αποκλειστικές φωτογραφίες από την έξοδό τους

Πρώτη δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Στα γενέθλια της Μαριαλένας το ζευγάρι

Ηλίας Μπόγδανος και πάλι στα καλύτερά του