Σόφη Πασχάλη: "Ζαλίζει" το καλίγραμμο κορμί της - Είναι "πέτρα" ακόμα στις αρετουσάριστες φωτογραφίες

Σοκ! Μακάρι στα 45 να έχουμε και εμείς τέτοιο σώμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σόφη Πασχάλη:

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει αυτές τις μέρες η Σόφη Πασχάλη. Η όμορφη γυμνάστρια βρίσκεται στην Σαντορίνη και προκαλεί εγκεφαλικά με το καλίγραμμο κορμί της.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητα της.

Αυτή τη φορά, η Σόφη φαίνεται πως ήθελε να "ζαλίσει" τους followers της και έτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία από τις διακοπές της. Η ίδια ποζάρει με το μαγιό, έχοντας ως φόντο το πανέμορφο τοπίο της Σαντορίνης.

Ωστόσο εμείς δεν μείναμε τόσο στην ομορφιά του νησιού, αλλά στο ασύλληπτο κορμί της! Το εν λόγω στιγμιότυπο είναι χωρίς ίχνος ρετούς, μιας και δεν το χρειάζεται καθόλου!

«Island life…» έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας, ενώ πριν λίγο καιρό είχε διαψεύσει και τις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Ηλία Γκότση.

Η φωτογραφία της Σόφης Πασχάλη με μαγιό

Πως κρατιέται τόσο καλά σε αυτά τα κιλά;

Η Σόφη Πασχάλη λατρεύει τη yoga αφού με μια μόνο άσκησή της άλλαξε το σώμα της… Μάλιστα στο παρελθόν η εν λόγω άσκηση τη βοήθησε σε ένα πρόβλημα υγείας: Είχε σπάσει ένα σπόνδυλο στη μέση και όλοι της είχαν απαγορέψει να γυμναστεί ξανά.

Η ίδια μάλιστα αναφέρθηκε και στην διατροφή της στο παρελθόν, καθώς είπε: «Τρώω τα πάντα αλλά με μέτρο, έτσι δεν στερούμαι τίποτα. Φροντίζω όμως να κάνω συχνά γεύματα ώστε να μην πεινάω και να τρώω μετά μεγάλες ποσότητες φαγητού. Το μυστικό είναι η συνεχής τροφοδότηση του οργανισμού ώστε να μην πέφτει ο μεταβολισμός. Επίσης, τρώω πολλές φυτικές ίνες στο πρωινό μου.»

Όσο για το ποια άσκηση άλλαξε το σώμα της; «Μια πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου του Κολοράντο διαπίστωσε ότι η μπίκραμ γιόγκα (ή hot yoga), μια μορφή γιόγκα στην οποία εκτελούνται 26 ασάνας σε 90 λεπτά σε θερμαινόμενο δωμάτιο- σχετίζεται με τη βελτίωση της ευλυγισίας των ώμων, της πλάτης και των ισχίων, καθώς και την αυξημένη δύναμη άρσης νεκρού βάρους και το μειωμένο σωματικό λίπος, σε σύγκριση με την ομάδα ελέγχου» αναφέρει στο wefit.gr.