Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή της - Συνεργάτες, ώρα και διάρκεια

Γεμάτο ανατροπές η τηλεοπτική της επιστροφή

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή της - Συνεργάτες, ώρα και διάρκεια

Το επίσημο trailer της νέας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη βγήκε πριν μερικές ώρες στον αέρα. Μάλιστα, έχουν αποκαλυφθεί ήδη όλες οι λεπτομέρειες της επιστροφής της, τόσο οι συνεργάτες όσο και η ώρα προβολής.

Όλες οι ετοιμασίες για την παρουσιάστρια γίνονται με πυρρετώδεις ρυθμούς ενώ το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι τελευταίες υπογραφές.

Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, η ομάδα που θα πλαισιώνει την Ελένη Μενεγάκη έχει μάλλον κλειδώσει. Δημήτρης Ουγγαρέζος, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και πθανότατα Σάββας Πούμπουρας είναι τα πρόσωπα που θα δούμε να βρίσκονται στο πλευρό της.

Στην ομάδα της Ελένης εντάσσονται και δύο έμπειροι δημοσιογράφοι. Ο λόγος για την Κάλλια Καστάνη και τον Αλέξανδρο Πρίφτη ο οποίος θα αναλάβει το πόστο του υπεύθυνου καλεσμένων. Η Ελένη Γιελάλη θα είναι αυτή που θα αναλάβει την αρχισυνταξία, μιας και συνεργάζεται τριάντα χρόνια με τη Μενεγάκη.

Αναφορικά τώρα με τον τίτλο της εκπομπής, ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε πωςπαραμείνει σκέτο «Ελένη» χωρίς δίπλα να έχει το φημολογούμενο «μου».

Όσο για την ώρα και τη διάρκεια της εκπομπής, οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα είναι δύο ώρες και κάτι και πως ξεκινάει στις 2 το μεσημέρι και θα ολοκληρώνεται λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, δίνοντας πάσα στο Live News του Νίκου Ευαγγελάτου.

Το πρόγραμμα του Mega λοιπόν θα διαμορφωθεί ως εξής: Στις 8 θα ξεκινάει η Ελεονώρα Μελέτη, στις 11 η Δανάη Μπάρκα, στη 1 το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων κι αμέσως μετά η εκπομπή της Ελένης.

Ελένη Μενεγάκη όλες οι λεπτομέρεις για την εκπομπή της

Πανάκριβο το πλατό της Ελένης Μενεγάκη στο Mega

Κι εκεί που το απόγευμα της Δευτέρας τσουλούσε αδιάφορα έκανε την εμφάνισή του για πρώτη φορά το trailer της Ελένης Μενεγάκη για τη νέα εκπομπή που θα έχει στο Mega από την επόμενη σεζόν!

Με αφορμή το trailer αυτό, λοιπόν, θα σας μεταφέρω στο Vanda's blog του Youweekly.gr όσα έχω μάθει μέχρι στιγμής για τη νέα αρχή της παρουσιάστριας...

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση κλείνοντας μια πολύ δυνατή οικονομική συμφωνία. Για την Ελένη πρόκειται άλλωστε...

Μενεγάκη mega

Εκτός, όμως, από την οικονομική αυτή συμφωνία, οι όροι στο συμβόλαιό της είναι κάποια πράγματα να γίνουν ακριβώς όπως τα θέλει αυτή και τα γούστα της από ότι μαθαίνω είναι ακριβά.

Για την ακρίβεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να ξόδεψε γύρω στις 40.000 ευρώ για το πλατό της "βασίλισσας". Για ειδικό φωτισμό, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και led. Πολλά led…

Και με τούτα και με εκείνα αναμένω να δω αυτό το πολυπόθητο πλατό...