Ελένη Μενεγάκη: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας της εκπομπής στο MEGA

Πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ελένη Μενεγάκη: Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας της εκπομπής στο MEGA

Το πρώτο τρέιλερ της νέας εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA κυκλοφόρησε πριν από λίγα λεπτά. Η γνωστή παρουσιάστρια είναι έτοιμη να επιστρέψει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Το κανάλι δημοσίευσε το συγκεκριμένο τρέιλερ μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στα social media και μας εξέπληξε όλους με το αποτέλεσμα.

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πιο ανανεωμένη και λαμπερή από ποτέ, έτοιμη να μας κρατήσει συντροφιά ξανά τα μεσημέρια μας, ενώ στην εκπομπή της πρόκειται να δούμε και το πιο ισχυρό χαρτί της Φαίης Σκορδά!

«Η Ελένη επιστρέφει στην τηλεόραση… Στο MEGA, στο MEGA το καλό» ακούγεται στο φινάλε του τρέιλερ ενώ στην λεζάντα της ανάρτησης γράφει χαρακτηριστικά: «Η #Eleni επιστρέφει στην τηλεόραση. Επιστρέφει στο #Mega! ❤️ #ToMegaToKalo #MegaNeoProgramma @elenimenegaki».

Το πρώτο τρέιλερ της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη

Τρία πολύ γνωστά ονόματα της σόου μπιζ στην ομάδα της Ελένης Μενεγάκη

Από τον Σεπτέμβριο και για ολόκληρη τη χρόνια, η Ελένη Μενεγάκη πρόκειται ξανά να μας κρατά συντροφιά τα μεσημέρια της, μέσα από την συχνότητα του MEGA.

Η όμορφη παρουσιάστρια παρόλο που αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Άνδρο, ετοιμάζει πυρετωδώς την τηλεοπτική της επιστροφή.

Σύμφωνα με την εκπομπή Love It και τον Γρηγόρη Μελά οι συνεργάτες που όπως φαίνεται θα την πλαισιώνουν είναι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, η Ελιάνα Χρυσικοπουλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Από χρυσάφι το πλατό της Μενεγάκη στο Mega

Το μόνο που μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά είναι για το deal που έκανε με τους ιθύνοντες του σταθμού. Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση κλείνοντας μια πολύ δυνατή οικονομική συμφωνία. Για την Ελένη πρόκειται άλλωστε...

Εκτός, όμως, από την οικονομική αυτή συμφωνία, οι όροι στο συμβόλαιό της είναι κάποια πράγματα να γίνουν ακριβώς όπως τα θέλει αυτή και τα γούστα της είναι ακριβά.

Για την ακρίβεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να ξόδεψε γύρω στις 40.000 ευρώ για το πλατό της "βασίλισσας". Για ειδικό φωτισμό, τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και led. Πολλά led…