Παντελής Παντελίδης: «Τσακίζει» κόκκαλα η ανάρτηση της μητέρας τουγια την σημερινή του γιορτή

«Σε περιμένω αστέρι, ζωή μου...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντελής Παντελίδης: «Τσακίζει» κόκκαλα η ανάρτηση της μητέρας τουγια την σημερινή του γιορτή

Την ονομαστική του εορτή θα γιόρταζε σήμερα, 27 Ιουλίου, ο Παντελής Παντελίδης. Για αυτό η μητέρα του προχώρησε σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση.

Χαραγμένος στις μνήμες όλων μας είναι ο σπουδαίος αυτός τραγουδιστής, παρόλο που έχουν περάσει 5 ολόκληρα χρόνια από τον χαμό του. Η πληγή δεν έχει σίγουρα κλείσει για την οικογένεια του, με τον αδερφό του να δίνει στον γιο του το όνομα του, προς τιμήν του.

Η μητέρα του, λίγες ώρες, πριν, προχώρησε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να ευχηθεί στον γιο της, έστω και έτσι, γράφοντας χαρακτηριστικά τους στίχους του κομματιού του, «Κάνε τα πάντα απόψε».

Η ανάρτηση της Αθηνάς Παντελίδου για την σημερινή γιορτή του Παντελή

Στην λεζάντα συγκεκριμένα σημείωσε: «Κάνε τα πάντα απόψε, βρες τρόπο και έλα δώσε χαμόγελα ζωής. Σε περιμένω αστέρι, ζωή μου».

Παντελής Παντελίδης ανάρτηση της μητέρας για την σημερινή του γιορτή

Μίνα Αρναούτη: «Α ρε Παντελή! Φέτος θα κλάψω, θα πιω θα ακούσω τα τραγούδια σου, όλα!»

Η Μίνα Αρναούτη συγκίνησε για ακόμη μια φορά με μια ανάρτηση που έκανε, αφιερωμένη φυσικά στον αγαπημένο της φίλο Παντελή Παντελίδη.

Ο Παντελής κλείνει 5 χρόνια από όταν έφυγε από τη ζωή και για αυτό τον λόγο η Μίνα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μερικές σκέψεις της για τον τραγουδιστή.

«Δύσκολες μέρες αυτές για μένα. Βλέπω βιντεάκια παντού και γελάω και κλαίω μαζί. Πάντα κάτι θυμίζει κάτι, μια ζακέτα που πήραμε μαζί, ένα κοστούμι που ευχόσουν να κουμπώσει, μια φωτογραφία που με καμάρι μου έδειξες για πρώτη φορά, τα παπούτσια σου που δεν μου άρεσαν, το κούρεμα που σου έλεγα ότι σου πήγαινε, τα κορίτσια που λέγανε "χειλάρες μου ματάρες μου" και με κοίταζες παιχνιδιάρικα και έλεγες ρε λες να είμαι ωραίος;

Α ρε Παντελή! Μακάρι να δούλευα ξανά σε ένα μπαρ και να ερχόσουν να κάτσεις στο πόστο μου ξανά και να σου λέω "φύγε από εδώ, πήγαινε αλλού, δεν σε θέλω εδώ, δεν κάνω ταμείο με εσένα" και να γελάς και να λες "βγες έξω να κάτσεις εδώ"!

Δεν είναι η μέρα που έφυγες θλιβερή, είναι όλες εκείνες που θυμάμαι… ότι αυτή η μέρα εγώ ήμουν πιο τυχερή από εσένα αυτό θα με πονάει όσο κι αν ακούγεται παράλογο! Φέτος θα κλάψω, θα πιω θα ακούσω τα τραγούδια σου, όλα! Ξανά και ξανά. Τόσα χρόνια μου το στερούσαν και ντρεπόμουν να μιλήσω για να μη κριθώ. Τώρα αδιαφορώ για όλα».

Μίνα Αρναούτη για παντελή παντελίδη