"Φωτιά" με το μπικίνι της η 23χρονη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου - Δείτε φωτογραφίες

Σώμα μοντέλου και νάζι μπροστά στον φακό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Εκτός από ταλαντούχα τα παιδιά του Γιάννη Πλούταρχου βγήκαν και... όμορφα! Μετά τον γιο του, Γιάννη Κοκοσαίο, που μάλιστα τραγούδησε μαζί του πριν από λίγο καιρό, τα βλέμματα έχει τραβήξει και η κόρη του, Κατερίνα.

Η Κατερίνα Κακοσαίου έχει σπουδάσει Βιολογία σε πανεπιστήμιο της Κύπρου, αλλά η φωνή της είναι πολύ καλή. Πρόσφατα, ο Γιάννης Πλούταρχος μαζί με την κόρη του μπήκαν στο studio και ηχογράφησαν τη μεγάλη επιτυχία του τραγουδιστή το «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις».

Η 23χρονη κόρη του Γιάννη Πλούταρχου βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Σαντορίνη και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές. Μάλιστα, δημοσίευσε μία φωτογραφία της φορώντας μπικίνι, όπου ποζάρει στα βράχια.

Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου

Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφόρησε τραγούδι μαζί με την 23χρονη κόρη του, Κατερίνα

Ο αγαπημένος ερμηνευτής παρουσίασε την μεγάλη του επιτυχία «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις» μέσα από μία διαφορετική ηχογράφηση, μαζί με την 23χρονη κόρη του, Κατερίνα.

Μπαμπάς και κόρη στο Panik Room, το studio ηχογράφησης στα γραφεία της Panik Entertainment Group και τραγούδησαν την μεγάλη αυτή επιτυχία. Μάλιστα, κυκλοφόρησε και ένα video, στο οποίο μας δείχνει μία ιδιαίτερη οικογενειακή στιγμή.

Το «Πόσο Ωραία Μάτια Έχεις», σε μουσική και στίχους του ΝΙΝΟ Ξυπολιτά, κυκλοφόρησε το 2010 και περιλαμβάνεται στο 6πλα πλατινένιο album «Προσωπικά Δεδομένα» και αποτελεί μία από τις δεκάδες διαχρονικές ερωτικές επιτυχίες του Γιάννη Πλούταρχου. Τη νέα ενορχήστρωση έκανε ο Μάριος Ψιμόπουλος.