Αγνώριστος πλέον ο Διονύσης Σαρακίνης από το MasterChef - Αδυνάτισε και "πείραξε" το πρόσωπό του!

Πιο γοητευτικός από πριν ή... μήπως όχι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αγνώριστος πλέον ο Διονύσης Σαρακίνης από το MasterChef - Αδυνάτισε και

Τον γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή του στο φετινό ριάλιτι μαγειρικής του STAR, MasterChef! Ο Διονύσης Σαρακίνης έφτασε στην πηγή αλλά νερό δεν ήπιε, μιας και η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ήταν εκείνη που πήρε τελικά τον τίτλο της πρώτης Ελληνίδας MasterChef.

Μετά το τέλος του MasterChef, ο Διονύσης μάζεψε βαλίτσες και έφυγε για Μύκονο για να εξασκήσει αυτό που ξέρει να κάνει καλά, να μαγειρεύει. Ανάμεσα στις ώρες στην κουζίνα, ο Σαρακίνης βρίσκει χρόνο και για να ξεκουράζεται και να περνάει καλά στη θάλασσα ή την πισίνα.

Αυτό που σίγουρα θυμόμαστε όλοι από την εμφάνιση του Σαρακίνη στο MasterChef, είναι κάποια κιλά που είχε βάλει μέσα στο ριάλιτι μετά από πέντε μήνες παραμονής στο παιχνίδι καθώς και το χαρακτηριστικό μουστάκι, γενάκι του παίκτη.

Ο 28χρονος, ξυρίστηκε, αδυνάτισε, μαύρισε και είναι στα καλύτερά του, παρά τη δεύτερη θέση στο MasterChef.

Η νέα ανάρτηση του Διονύση Σαρακίνη

Διονύσης Σαρακίνης MasterChef

«Άκουσα ότι βαράω την Ανούς, ότι την...»

«Δεν ξέρετε τι… τραβάει μέσα στο σπίτι. Τη βαράω, την κακομεταχειρίζομαι! Κάτι τέτοια έχω ακούσει, είναι αστείο! Πήρα αφορμή από το χωρισμό και λέω γιατί να το κάνετε αυτό; Άκουσα πάρα πολλά, μέχρι και μια φορά που φορούσε ένα φουλάρι γιατί είχε πάθει ψύξη, άκουσα ότι ο Διονύσης την κακομεταχειρίζεται, την έχει βαρέσει. Έχουν γίνει αυτά τα σχόλια από άσχετα άτομα, είναι απαράδεκτο! Και δυστυχώς το έμαθα μέσα στον διαγωνισμό», είπε ο Διονύσης Σαρακίνης.

«Δεν έχω σηκώσει ποτέ μου χέρι σε γυναίκα, το κατακρίνω και συγκινούμαι που το λέω. Μου φάνηκε πολύ περίεργο και λέω “μέχρι εκεί; Γιατί σου κάνουν πόλεμο;”. Γιατί να πουν ότι κάνεις αυτό το πράγμα;», συνέχισε.