Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Τζούλια Νόβα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης

Ντυμένη στα ροζ

Τζούλια Νόβα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης
News 28.07.2021 14:12
Από Youweekly Team

Πριν από λίγα 24ωρα έγινε γνωστό πως η Τζούλια Νόβα θα γίνει για πρώτη φορά μαμά με εκείνη να μην έχει ούτε διαψεύσει ούτε επιβεβαιώσει το γεγονός αυτό.

Το μοντέλο μάλιστα διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης και από ότι είδαμε στην νέα της ανάρτηση, είναι πιο όμορφη από ποτέ. Λογικό αν και... συνεχίζει να τηρεί σιγή ιχθύος! Αργά ή γρήγορα δεν θα μπορεί να το κρατήσει άλλο κρυφό...

Η νέα ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα

Μιχάλης Βιτζηλαίος: Ποιος είναι ο νέος "macho" σύντροφος της Τζούλια Νόβα

Ο νέος άνθρωπος που μπήκε στη ζωή του μοντέλου από την Ουκρανία είναι πολύ γυμνασμένος και ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με τα extreme sports, από παρά πέντε και αναρρίχηση μέχρι κανόε καγιάκ.

Ο ίδιος, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», έχει και ποσοστό σε beach bar στην Αττική, το οποίο όμως δεν έχει λειτουργήσει τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι εργαζόταν στη Σαντορίνη, όπου βρέθηκε κάποια στιγμή και η Τζούλια μετά τον χωρισμό της.

Μιχάλης Βιτζηλαίος σύντροφος Τζούλιας Νόβα

Σε κάθε περίπτωση η γνωριμία της εκρηκτικής ξανθιάς με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο έγινε αρκετούς μήνες προτού εξελιχθεί τελικά σε σχέση, καθώς υπάρχουν βίντεο στο Instagram με τους δυο τους σε extreme δράση από τον περασμένο Μάιο. Η ίδια, πάντως, παραδέχτηκε πως υπάρχει νέος άντρας στη ζωή της στα μέσα Αυγούστου, ενώ η πρώτη κοινή κοσμική έξοδός τους με τον Μιχάλη έγινε στα τέλη Οκτωβρίου.

Τζούλια Νόβα νέος σύντροφος

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ο Γιάννης Μάρκου "άδειασε" δημόσια την Τζούλια Νόβα - «Ο χωρισμός μας ήταν απόφαση της και...»

Γιάννης Μάρκου: "Την έδιωξα από το σπίτι! Έχω μάθει να με σέβονται! - Αδειάζει την Τζούλια Νόβα

Share