Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον εμβολιασμό: «Τι άλλο εργαλείο έχουμε για να αποφύγουμε τα χειρότερα;»

Η δημόσια τοποθέτησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μιχάλης Χατζηγιάννης για τον εμβολιασμό: «Τι άλλο εργαλείο έχουμε για να αποφύγουμε τα χειρότερα;»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίστηκε μέσω skype στην ενημερωτική εκπομπή «Alpha Παντού». Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής που πριν λίγο καιρό αποκάλυψε κάποια δυσάρεστα νέα, μίλησε επίσης για την καλοκαιρινή του περιοδεία, ενώ τόνισε πως για να συνεχίσει η κανονικότητα και η ζωή μας, οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε το μοναδικό εργαλείο έναντι του ίου.

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τον εμβολιασμό

«Προσωπικά θα έλεγα ότι κανείς δεν πάει για τον εμβολιασμό με χαρά, κανενός δεν ήταν αυτός ένας διακαής πόθος να εμβολιαστεί αλλά ρωτώ και ας αναρωτηθούμε όλοι το εξής… Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον ορυμαγδό;.

Τι άλλο εργαλείο έχουμε για να αποφύγουμε και τα χειρότερα και να βγούμε σε ένα ξέφωτο, σε μια ενδεικτική και υποτυπώδη κανονικότητα;».

Η ιστορία πίσω από «Το Σ'αγαπώ» του Μιχάλη Χατζηγιάννη

«Ταξιδεύαμε από Αθήνα προς Λάρνακα με τον φίλο μου και συνεργάτη μου Πασχάλη. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού είμαι απορροφημένος στη σκέψη μου και ψιθυρίζω μια μελωδία. Ξαφνικά πετάω ένα ‘σ’ αγαπώ’. “Μιας και δεν κοιμάσαι δεν το τελειώνεις να το δούμε”, μου λέει ο Πασχάλης. “Έχω διαβάσει κάτι στίχους μια μικρής και έχω ξετρελαθεί, μεγάλο ταλέντο, τη λένε Ελεάνα Βραχάλη”. Ενθουσιασμένος όπως ήταν μου λέει “μόλις φτάσουμε σπίτι, που σε περιμένουν οι γονείς σου, μετά τις αγκαλιές, θα καθίσεις στο πιάνο και γράψε”. Έτσι κι έγινε» εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Και συνέχισε: «Μια μεγάλη αγκαλιά, ένα γλυκό καλωσόρισμα από τους γονείς μου και σφαίρα εγώ στο πιάνο. Κασετοφωνάκι και η βασική μελωδία του Σ’ αγαπώ ήταν έτοιμη. Έφτασε στα χέρια της Ελεάνας και κάπως έτσι ξεκίνησε αυτή η συνεργασία. Με αυτό το υπέροχο πλάσμα βρεθήκαμε από νωρίς μαζί κι έμελλε να ζήσουμε υπέροχες μουσικές στιγμές». Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανακοίνωσε τα πιο ευχάριστα νέα.