Στο νοσοκομείο ο Αλέξανδος Μπουρδούμης

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο νοσοκομείο ο Αλέξανδος Μπουρδούμης

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Πριν από λίγα λεπτά, ο ίδιος αποκάλυψε τα δυσάρεστα με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός ηθοποιός δεν αποκάλυψε ακριβώς τι συνέβη, ωστόσο στο εν λόγω βίντεο τον βλέπουμε να βρίσκεται πάνω σε καροτσάκι, με το πόδι του να φαίνεται τραυματισμένο.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έγραψε χαρακτηριστικά: «#hospital, #badluck, #μεφάγανε, #μάτι» ενώ η οικογένεια του είχε μια ακόμα ατυχία, μιας και πριν λίγο καιρό η γυναίκα και ο γιος του βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Το βίντεο του Αλέξανδρου Μπουρδούμη από το νοσοκομείο

Η δήλωση "καρφί" μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Θεάτρου με το κίνημα #Me too που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος. Μάλιστα, ένα πρόσωπο το οποίο δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ήταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Με τη φράση «Καθώς φαίνεται η δικαιοσύνη είναι τετράγωνη, σ’ όλα τα μέρη ίση και όμοια» θέλησε να απαντήσει καθώς η σύζυγός του Λένα Δροσάκη ήταν η μια από τις τρεις ηθοποιούς όπου πήρε το θάρρος και κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν στάθηκε εκεί καθώς συνέχισε με άλλη μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά «Η δικαιοσύνη βρίσκεται ανάμεσα στην υπερβολική επιείκεια και την ανθρώπινη σκληρότητα».

Να τονίσουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης προφυλακιστέος μετά την απολογία του για τις κατηγορίες του βιασμού και τις δύο απόπειρες βιασμού.

Μπουρδούμης στο Instagram

Μπουρδούμης για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η απάντηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Το ιστορικό και οι 3 καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις που τον έβαλαν μέσα

Δεν είναι ένας ακόμα ρόλος για το δημοφιλή κωμικό ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη σε ένα ευφάνταστο σενάριο, αλλά η σκληρή πραγματικότητα που πλέον έχει να αντιμετωπίσει. Χθες το απόγευμα, μετά την απολογία του στη 15η τακτική ανακρίτρια για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, ο ηθοποιός κρίθηκε προφυλακιστέος.

Προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο υπό άκρα μυστικότητα, όπως υπό άκρα μυστικότητα έχει διενεργηθεί όλη η ανακριτική διαδικασία από τα μέσα του περασμένου Μαΐου, όταν είχε ασκηθεί η ποινική δίωξη σε βάρος του.

Εντός της ημέρας θα εκδοθεί η διάταξη του εισαγγελέα σχετικά με το πού θα οδηγηθεί ως προσωρινά κρατούμενος, με τις φυλακές της Τρίπολης να θεωρούνται ως ο πιθανότερος προορισμός, καθώς εκεί κρατούνται κατηγορούμενοι για σεξουαλικά αδικήματα.

Εκεί βρίσκεται προφυλακισμένος και ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, σκηνοθέτης και ηθοποιός Δημήτρης Λιγνάδης, επίσης κατηγορούμενος για βιασμούς.

Η εμπλοκή του Πέτρου Φιλιππίδη με τη δικαιοσύνη ξεκίνησε στις αρχές του έτους, όταν άρχισαν οι πρώτες καταγγελίες για παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάτρου. Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη είχαν υποβάλει έγγραφες καταγγελίες στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Όμως, οι καταγγελίες αυτές είχαν υποπέσει σε παραγραφή και δεν μπορούσαν να ελεγχθούν ποινικά.

Στις αρχές Μαρτίου στα χέρια του Εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλου, ο οποίος διενήργησε την έρευνα για το ελληνικό me_too, έφτασαν και άλλες καταγγελίες μέσω του ΣΕΗ που αφορούσαν μη παραγεγραμμένα αδικήματα.

Στη συνέχεια τρεις γυναίκες... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr