Δημήτρης Σκουλός: Η τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια της συζύγου του

«Θα σε αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δημήτρης Σκουλός: Η τρυφερή φωτογραφία για τα γενέθλια της συζύγου του

Ο κριτής του GNTM είναι αρκετά ενεργός στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Βέβαια, πέρα από δημοσιεύσεις σχετικά με τις επαγγελματικές του δουλειές, επιλέγει να ποσταρει και προσωπικές του στιγμές.

Αυτή τη φορά ο Δημήτρης Σκουλός δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram με την αγαπημένη του σύζυγο η οποία είχε γενέθλια.

Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας αποδεικνύουν την αδυναμία που της έχει καθώς η αφιέρωση που της έκανε ήταν πολύ τρυφερή.

Ο Δημήτρης Σκουλός έγραψε χαρακτηριστικά: «Σήμερα έχει γενέθλια το μωρό μου, η γυναίκα μου, η σύντροφος μου, η φίλη μου, η μάνα μας.. Θα σε αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος».

Δείτε παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού

Η ανάρτηση του Δημήτρη Σκουλού

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Δημήτρης Σκουλός θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά.

Τόσο εκείνος όσο και η αγαπημένη του σύζυγος, Τζέλα, πλέουν σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας καθώς η οικογένειά τους μεγάλωσε κατά ένα μέλος, ένα υπέροχο κοριτσάκι, το οποίο μάλιστα έχει ήδη αποκαλύψει πώς θα το ονομάσει.

«Τρεις πολύ μεγάλες χαρές έχω νιώσει στη ζωή μου. Η πρώτη πριν 13 χρόνια όταν παντρεύτηκα τη γυναίκα της ζωής μου. Η δεύτερη πριν 8 1/2 χρόνια όταν γεννήθηκε ο ήλιος μου. Και σήμερα γιατί γεννήθηκε το φεγγάρι μου. Ερωτευμένος για πάντα», έγραψε ο Δημήτρης Σκουλός στην ανάρτησή του.

«Η κόρη μου έλεγε ότι ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι για να έχει το αδερφάκι της»

Πριν από λίγο καιρό, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα των Κου Κου και στον δημοσιογράφο Ισίδωρο Φίκαρη αναφορικά με την δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του.

Ο γνωστός φωτογράφος αναφέρθηκε στην αγαπημένη του, Τζέλα, αλλά και στο πως ανακοίνωσαν στην κόρη τους ότι θα αποκτήσει αδερφάκι.

 Δημήτρης Σκουλός για δεύτερη εγκυμοσύνη της γυναίκας του

Ο Δημήτρης Σκουλός είπε χαρακτηριστικά: «Μεγαλώνει η οικογένειά μας. Ευλογημένος. Η Τζέλα δεν μου είπε ότι είναι έγκυος, μου το έδειξε. Συγκινήθηκα γιατί το θέλαμε πολύ καιρό. Και το θέλαμε πολύ καιρό γιατί θέλαμε ένα αδερφάκι για την κόρη μας».

Σναφορικά με το πώς είπαν στην κόρη τους ότι θα έχει ένα αδερφάκι δήλωσε: «Της δείξαμε το τεστ και της εξηγήσαμε ότι σε λίγο καιρό θα έχει αδερφάκι. Το πήρε πάρα πολύ ωραία. Και μάλιστα, μου έλεγε ότι ανυπομονεί να έρθει το καλοκαίρι για να έχει το αδερφάκι της».