Άγριες Μέλισσες: Πιο ανατρεπτικός από ποτέ ο ρόλος της Ασημίνας στον τρίτο κύκλο της σειράς

Ο νέος άντρας στην ζωή της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Πιο ανατρεπτικός από ποτέ ο ρόλος της Ασημίνας στον τρίτο κύκλο της σειράς

Οι εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» φαίνεται πως θα είναι καταιγιστικές καθώς τα γυρίσματα της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει για τα καλά. Αυτή τη φορά πρόκειται να δούμε και νέα πρόσωπα τα οποία θα μας κρατήσουν αναμφίβολα το ενδιαφέρον όπως έγινε εξάλλου και τις δυο προηγούμενες χρονιές.

Πιο συγκεκριμένα, Ο Πέτρος Ορφανίδης πρόκειται να φέρει στην επιφάνεια μια άλλη πτυχή του χαρακτήρα της Ασημίνας, σύμφωνα με το “Τηλέραμα”.

Ο Πέτρος Ορφανίδης είναι εκδότης σε μια από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της Θεσσαλίας, την Ηχώ της Θεσσαλίας, που παραμένει ιδεαλιστής παρά το δύσκολο πολιτικό σκηνικό, προσπαθώντας να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στη σωστή ενημέρωση αλλά και την απειλή της άρχουσας τάξης της εποχής.

Στο γραφείο του θα βρεθεί η Ασημίνα που, προσπαθώντας να μην οξύνει την κατάσταση με τον Νικηφόρο στη διαμάχη για τον μικρό Σέργιο στις Άγριες Μέλισσες, θα μετακομίσει από το Διαφάνι στη Λάρισα, όπου ο πρώην σύζυγός της έχει ανοίξει νυχτερινό μαγαζί μαζί με τον Κωνσταντή.

Η Ασημίνα, λοιπόν, στις Άγριες Μέλισσες, θα πιάσει δουλειά ως γραμματέας του εκδότη και δίπλα του θα μάθει πολλά, αλλά και θα γοητευτεί από τον ιδεαλιστικό χαρακτήρα του. Παράλληλα όμως η Ασημίνα μέσα από την εφημερίδα θα μαθαίνει νέα, τα οποία θα μεταφέρει τόσο σε αγαπημένα της πρόσωπα που διώκονται από τη χούντα όσο και σε κάποια καινούργια, με αντιστασιακή δράση απέναντι στο καθεστώς.

Το μέλλον των τριών ζευγαριών στις Άγριες Μέλισσες

Ο τρίτος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1 προβλέπεται να είναι ο πιο ανατρεπτικός από ποτέ. Στον δεύτερο κύκλο είδαμε πως οι αδελφές Σταμίρη ταλαιπωρήθηκαν αρκετά με όσα προηγήθηκαν.

Η Ελένη ήταν ο συνδετικός κρίκος για τις άλλες δυο αδελφές προκειμένου να σμίξουν ξανά και να ζήσουν όπως ήταν παλιά, δηλαδή ενωμένες και αγαπημένες. Στο τελευταίο επεισόδιο αποδείχθηκε πως τα κατάφερε.

Τα ζευγάρια από τις Άγριες Μέλισσες άφησαν σίγουρα το δικό τους στίγμα. Από τη μια ο Νικηφόρος δεν μπόρεσε ποτέ να συγχωρήσει την Ασημίνα η οποία συμμετείχε στον φόνο του αδερφού του. Από την άλλη όμως η Δρόσω και ο Κωνσταντής διαλύθηκαν στις Άγριες Μέλισσες καθώς βγήκαν στην επιφάνεια ένα προς ένα τα ένοχα μυστικά τους.

Ασημίνα Νικηφόρος: Εξελίξεις τρίτου κύκλου

Μόνο η Ελένη μπόρεσε και κατάφερε να βρει τη ευτυχία δίπλα στον Λάμπρο. Μάλιστα, η αρχή του νέου κύκλου πρόκειται να τους βρει μαζί καθώς προσπαθούν να χτίσουν ξανά τη ζωή τους ύστερα από τον άδικο χαμό του Μιλτιάδη και της Ανέτ.

Το ζευγάρι θα ταλαιπωρηθεί για άλλη μια φορά. Οι πολιτικές εξελίξεις σε συνδυασμό με την χούντα «θα χτυπήσουν» το Διαφάνι με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να περάσουν δύσκολες στιγμές μακριά ο ένας από τον άλλον.

Καινούργια πρόσωπα θα δούμε επίσης στην σειρά αφού ένας άνδρας από το παρελθόν της Ελένης θα επιστρέψει στο Διαφάνι για να τους αναστατώσει μιας και δεν είναι τόσο τυχαίος διότι έτρεφε έντονα συναισθήματα για την ίδια.

Ελένη Λάμπρος: Εξελίξεις τρίτου κύκλου

Η Δρόσω με τον Κωνσταντή θα το παλέψουν αρκετά και θα συνεχίσουν παρά τις νέες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν. Όσο κι να αγαπούν ο ένας τον άλλον τα διλήμματα και για τους δυο θα είναι μεγάλα.

Δρόσω Κωνσταντής: Θα τα καταφέρουν να είναι μαζί;