Εξελίξεις με την υγεία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο

Ποια η κατάστασή του σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εξελίξεις με την υγεία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από ένα διάστρεμμα στο πόδι.

Η τρομάρα της οικογένειας ήταν μεγάλη αλλά αποδείχθηκε τελικά πως ο τραυματισμός του δεν ήταν σοβαρός και λίγο μετά πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του. Εκεί ξεκίνησε τις φυσικοθεραπείες με σκοπό να μη χάσει χρόνο και να αναρρώσει όσο πιο άμεσα γίνεται.

Η ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη

Η δήλωση "καρφί" μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Θεάτρου με το κίνημα #Me too που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος. Μάλιστα, ένα πρόσωπο το οποίο δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός ήταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Με τη φράση «Καθώς φαίνεται η δικαιοσύνη είναι τετράγωνη, σ’ όλα τα μέρη ίση και όμοια» θέλησε να απαντήσει καθώς η σύζυγός του Λένα Δροσάκη ήταν η μια από τις τρεις ηθοποιούς όπου πήρε το θάρρος και κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν στάθηκε εκεί καθώς συνέχισε με άλλη μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όπου έγραψε χαρακτηριστικά «Η δικαιοσύνη βρίσκεται ανάμεσα στην υπερβολική επιείκεια και την ανθρώπινη σκληρότητα».

Να τονίσουμε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης προφυλακιστέος μετά την απολογία του για τις κατηγορίες του βιασμού και τις δύο απόπειρες βιασμού.

Μπουρδούμης στο Instagram

Μπουρδούμης για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η απάντηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη