Ξεσάλωσε πρώην παίκτρια του Survivor στο μαγαζί του Νίκου Βέρτη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Με καυτό outfit χόρευε, τραγουδούσε και την κοιτούσαν όλοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεσάλωσε πρώην παίκτρια του Survivor στο μαγαζί του Νίκου Βέρτη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο και φαίνεται πως πλέον έχει προσαρμοστεί στην προ Survivor καθημερινότητά της.

Ενώ βίωσε πρόσφατα ένα πολύ άσχημο περιστατικό, η Έλενα Κρεμλίδου πριν από λίγες ημέρες διασκέδασε μέχρι πρωίας στο νυχτερινό μαγαζί ΎΤΟΝ που τραγουδά ο Νίκος Βέρτης!

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και την απαθανάτισε να χορεύει!

Η παρουσία της Έλενας Κρεμλίδου στο ΥΤΟΝ

Survivor  Έλενα Κρεμλίδου

Survivor παίκτρια

Έκκληση από την Έλενα Κρεμλίδου - Ο θείος της είναι καρκινοπαθής κι έχει ανάγκη από λεφτά

Με δάκρυα στα μάτια η Έλενα Κρεμλίδου για πρώτη φορά ζητά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram από τον κόσμο που μπορεί και θέλει, να βοηθήσει ώστε να μπορέσει ο θείος του που διεγνώσθη πρόσφατα με καρκίνο, να ορθοποδήσει οικονομικά.

Ο κόσμος είναι πολύ ευαισθητοποιημένος όσον αφορά αυτά τα θέματα και είμαστε σίγουροι πως το ποσό θα συγκεντρωθεί πολύ σύντομα, όπως έγινε και στην περίπτωση της μικρής Αναστασίας, παρά το γεγονός πως δυστυχώς δεν τα κατάφερε...

"Έχω την υγεία μου δεν πρέπει να γκρινιάζουμε και να παραπονιόμαστε ακόμα κι αν υπάρχει μια δύσκολη ημέρα όλα καλά. Εννοώ υπάρχουν πολύ χειρότερα στον κόσμο και γύρω μας. Θα ανεβάσω σε επόμενο στόρι ένα κείμενο που έγραψε ο θείος μου, είναι ο αδερφός της μητέρας μου κι έχει ανάγκη οικονομική αυτή την στιγμή, είναι καρκινοπαθής και είναι νέος άνθρωπος. Κάθε βοήθεια είναι πολύ σημαντική", είπε μεταξύ άλλων.

Η παράκληση του θείου της

"Ονομάζομαι Κουλουριώτης Σωτήρης. Είμαι απόφοιτος Κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι σαν αγρότης. Πριν από τρεις μήνες διαγνώσθηκα με 2 τύπους καρκίνου. Ο ένας αφαιρέθηκε με επέμβαση στο νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης. Τον δεύτερο τον αντιμετωπίζω με χημειοθεραπείες.

Η διαδικασία αυτή είναι τρομερά χρονοβόρα, ψυχοφθόρα και απαιτεί πολλά χρήματα. Χρήματα που δεν διέθετα πριν αφού ήμουν στην βιοπάλι και τώρα τα έξοδα με έχουν γονατίσει εντελώς, αφού δεν μπορώ πλέον να εργαστώ στα χωράφια. Τις βαριές εργασίες τις έχει αναλάβει ο πατέρας μου, που είναι 85 χρονών και κανονικά θα έπρεπε να ξεκουράζεται αντί να τρέχει μέσα στον καύσωνα και στα χωράφια. Αποφάσισα πως πρέπει να πατήσω την αξιοπρέπειά μου και τον εγωισμό μου για να παραμείνω στην ζωή.

Νιώθω πως έχω ακόμα πολλά να προσφέρω τουλάχιστον στον τομέα της Κοινωνιολογίας που λατρεύω, που είναι πλέον το μόνο επάγγελμα που μπορώ ίσως να ασκήσω και τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Παρακαλώ πολύ για την βοήθειά σας με την μορφή οικονομικής ενίσχυσης όσο μικρή και να είναι."

Έλενα Κρεμλίδου θείος