Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Καλοκαίρι Not: Πλακώθηκαν στον αέρα για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

"Άσχημη μέρα ήταν όταν πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος, τώρα είναι μια όμορφη μέρα!"

Καλοκαίρι Not: Πλακώθηκαν στον αέρα για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη
News 29.07.2021 11:02
Από Youweekly Team

Πρώτο θέμα σε όλες τις πρωινές εκπομπές όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι η προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται τελικά για δυο βιασμούς και μια απόπειρα. Μια ατάκα, ωστόσο, που ακούστηκε στον αέρα του Καλοκαίρι Not προκάλεσε χαμό, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να ανεβάζουν τους τόνους.

Η διαφωνία στον αέρα του Καλοκαίρι Not

«Εγώ δεν μπορώ να ακούω συνέχεια ότι είναι μια δυσάρεστη είδηση και μια δυσάρεστη μέρα. Είναι δυσάρεστη για έναν άνθρωπο, αλλά ευχάριστη για πολλούς άλλους. Το δυσάρεστο ποιο είναι; Είναι ευχάριστο που τα πράγματα ξεδιαλύνονται. Δεν είναι να κατεβάζουμε τα μούτρα, δεν πέθανε κανείς. Είναι κοντά στη δικαίωση πρόσωπα που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Δεν είναι απομυθοποίηση του ελληνικού θεάτρου, είναι μερικών ανθρώπων που φέρονται να έχουν κάνει κάποιες τραγικές πράξεις. Είναι μια όμορφη μέρα, εγώ το βλέπω έτσι. Δεν βλέπω άσχημη μέρα, συγγνώμη. Άσχημη μέρα ήταν όταν πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος, τώρα είναι μια όμορφη μέρα. Ο ήλιος κα το φως βγαίνει στο θέατρο τώρα, δεν είναι μαύρη, είναι άσπρη μέρα, φωτεινή», πρόσθεσε επίσης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!» Φώναζε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη!

Φιλιππίδη

Όπως διαβάζουμε, ακολούθησαν σκηνές ροκ στον πρώτο όροφο του κτηρίου 9 και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου (η οποία μάλιστα κατέθεσε και ως μάρτυρας υπεράσπισης του συζύγου της!) ξέσπασε και εκείνη σε λυγμούς και φώναξε: «Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!». Από κοντά και ο γιος του ζεύγους, Δημήτρης, ο οποίος αδυνατούσε να πιστέψει τα νέα.

Πληροφορίες του dikastikoreportaz, αναφέρουν ότι τις προσεχείς ημέρες οι νομικοί συμπαραστάτες του Πέτρου Φιλιππίδη αναμένεται να προσβάλουν το ένταλμα προσωρινής κράτησης. Αυτό καθώς εκτιμούν ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις προκειμένου ο εντολέας τους να εξέλθει των φυλακών πολύ πιο σύντομα απ’ ότι εκτιμάται.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Κρομμύδας: «Δεν μπορεί ξαφνικά όλοι οι ηθοποιοί να γινόμαστε τέρατα»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ηχηρή δημοσίευση κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

Share