Θύμα βιασμού και η Μαρία Ιωαννίδου - Σοκαριστική εξέλιξη

Την βίασε άτομο από το κοντινό οικογενειακό της περιβάλλον!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θύμα βιασμού και η Μαρία Ιωαννίδου - Σοκαριστική εξέλιξη

Σοκαριστικές αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή Καλοκαίρι Not! Αφού πλακώθηκαν ζωντανά εξαιτίας του Πέτρου Φιλιππίδη, η Μαρία Ιωαννίδου άφησε τους πάντες άφωνους με τα όσα δήλωσε για πρώτη φορά.

Μεταξύ άλλων είπε πως έχει δεχθεί κι αυτή μια ενόχληση από τον συγκεκριμένο ηθοποιό αλλά το πιο σοκαριστικό από όλα είναι πως δήλωσε για πρώτη φορά ότι βιάστηκε από τον θείο της!

Οι δηλώσεις της Μαρίας Ιωαννίδου

«Θέλω να πούμε ότι δεν είναι μια χαρούμενη μέρα. Αυτό θα γινόταν έτσι κι αλλιώς. Ο Πέτρος Φιλιππίδης θα πήγαινε φυλακή. Έπρεπε να πάει φυλακή. Το θέμα είναι ότι θέλω να ακούσω και τον Πέτρο Φιλιππίδη τι έχει να πει. Γιατί σίγουρα κάτι θα έχει να πει. Ο Πέτρος που γνώρισα εγώ, γιατί τον γνώρισα πριν από 20 χρόνια στη σειρά Δροσουλίτες δεν ήταν αυτός. Ο Πέτρος έχει ανάγκη από ψυχολόγο, είναι άρρωστος, έχει διαστροφή. Αυτό συμβαίνει και σίγουρα θα πήγαινε φυλακή. Αυτό έπρεπε να συμβεί.

Από την άλλη πρέπει να τονίσουμε ότι χάνουμε τον πιο σημαντικό ηθοποιό της γενιάς του. Πονάω πάρα πολύ για τη γυναίκα του την Ελπίδα, που την ξέρω προσωπικά. Πονάω πιο πολύ για τον γιο του, το παιδί του, γιατί καταστρέφεται η ζωή του. Πονάω γιατί λεκιάζουμε και βρωμίζουμε το θέατρο. Μου λένε μαθητές μου ότι δε θα πάνε στο θέατρο γιατί δεν τους αφήνουν οι γονείς τους.

Η αποκάλυψη για τον βιασμό από τον θείο της

Το θέατρο δε φταίει γιατί βρεθήκανε 3-4 άρρωστοι και διεστραμμένοι… Είναι άρρωστος αλλά δεν παύει να είναι μεγάλος ηθοποιός, χάνουμε έναν μεγάλο ηθοποιό. Ο Χέμινγουει ήταν μεγάλος καλλιτέχνης αλλά ήταν σάπιος άνθρωπος, μας άφησε όμως μεγάλο έργο. Να μην πούμε ότι είναι μια χαρούμενη μέρα, να πούμε κρίμα γιατί είναι άρρωστος.

Είμαι μαζί με τις κοπέλες φυσικά, αλίμονο να μην ήμουν. Εγώ επειδή τον γνώρισα, είχε πάντα μια περίεργη αδυναμία στις γυναίκες. Να το πω λαϊκά, μου την έπεσε και εμένα. Βρήκα όμως τον τρόπο και το απέφυγα. Δε μιλάω για φλερτ, το λέω κομψά. Με βίασε και ο θείος μου εμένα, τι να κάνουμε τώρα, αυτά είναι μέσα στην ανθρώπινη φύση. Το θέατρο τι φταίει; Μια λέξη, σιωπή, καταδικάστηκαν…

Μη μου βάζετε στο στόμα μου λόγια που δεν είπα. Συμπαραστέκομαι στις κοπέλες, ο Πέτρος Φιλιππίδης τελείωσε αλλά δε μπορώ να χαρώ με αυτό. Με πονάει που είπατε ότι είναι μια χαρούμενη μέρα, ρωτάτε τη γυναίκα του, το παιδί του; Ο Πέτρος πέθανε, τελείωσε, τι άλλο θέλετε; Είμαι στο θέατρο από έξι ετών, έχω κάθε δικαίωμα να μιλάω και να λέω την άποψή μου» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ιωαννίδου.

Λίγα λόγια για την Μαρία Ιωαννίδου

Η Μαρία Ιωαννίδου (γενν. 10 Απριλίου 1943) είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Πρώτος της σύζυγος υπήρξε ο ηθοποιός Βαγγέλης Σειληνός και δεύτερος σύζυγός της υπήρξε ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και παρουσιαστής Φρέντυ Γερμανός.