Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Ορέστης Τζιόβας: «Εγώ ήθελα να κολλήσω κορωνοϊό γιατί...»

«Χαίρομαι που ο εισαγγελέας τον έκρινε προφυλακιστέο»

Ορέστης Τζιόβας: «Εγώ ήθελα να κολλήσω κορωνοϊό  γιατί...»
News 29.07.2021 13:10
Από Ίρις Βίλα

Ο Ορέστης Τζιόβας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή του «Καλοκαίρι #not» όπου μέσα σε όλα μίλησε για την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη αλλά και για τον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ανέφερε ότι «Νόσησα από κορωνοϊό ενώ είχα κάνει την πρώτη δόση του Astra Zeneca 15 μέρες πριν, η οποία βοήθησε και αυτή, μου είπαν οι γιατροί. Δεν είναι παίξε γέλασε ο ιός. Εγώ ήθελα να κολλήσω γιατί ήθελα να φτιάξω αντισώματα και γιατί είμαι σχετικά νέος. Εγώ έχω καλό οργανισμό, γυμνάζομαι… Είμαι υπέρ του εμβολιασμού, είναι η προσωπική μου άποψη και δεν μπορώ να την επιβάλλω».

Και συνέχισε λέγοντας «Έχω μιλήσει για τη συνεργασία μου με τον κύριο Φιλιππίδη. Χαίρομαι που πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Χαίρομαι που ο εισαγγελέας τον έκρινε προφυλακιστέο. Δεν χαίρομαι όταν ένας άνθρωπος παθαίνει κάτι κακό, αλλά χαίρομαι που απονέμεται δικαιοσύνη».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του Ορέστη Τζιόβα

Η διαφωνία στον αέρα του Καλοκαίρι Not

Πρώτο θέμα σε όλες τις πρωινές εκπομπές όπως όλοι καταλαβαίνουμε είναι η προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη που κατηγορείται τελικά για δυο βιασμούς και μια απόπειρα. Μια ατάκα, ωστόσο, που ακούστηκε στον αέρα του Καλοκαίρι Not προκάλεσε χαμό, με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και την Τζωρτζέλα Κόσιαβα να ανεβάζουν τους τόνους.

«Εγώ δεν μπορώ να ακούω συνέχεια ότι είναι μια δυσάρεστη είδηση και μια δυσάρεστη μέρα. Είναι δυσάρεστη για έναν άνθρωπο, αλλά ευχάριστη για πολλούς άλλους. Το δυσάρεστο ποιο είναι; Είναι ευχάριστο που τα πράγματα ξεδιαλύνονται. Δεν είναι να κατεβάζουμε τα μούτρα, δεν πέθανε κανείς. Είναι κοντά στη δικαίωση πρόσωπα που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Δεν είναι απομυθοποίηση του ελληνικού θεάτρου, είναι μερικών ανθρώπων που φέρονται να έχουν κάνει κάποιες τραγικές πράξεις. Είναι μια όμορφη μέρα, εγώ το βλέπω έτσι. Δεν βλέπω άσχημη μέρα, συγγνώμη. Άσχημη μέρα ήταν όταν πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος, τώρα είναι μια όμορφη μέρα. Ο ήλιος κα το φως βγαίνει στο θέατρο τώρα, δεν είναι μαύρη, είναι άσπρη μέρα, φωτεινή», πρόσθεσε επίσης ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!» Φώναζε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη!

Φιλιππίδη

Όπως διαβάζουμε, ακολούθησαν σκηνές ροκ στον πρώτο όροφο του κτηρίου 9 και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου (η οποία μάλιστα κατέθεσε και ως μάρτυρας υπεράσπισης του συζύγου της!) ξέσπασε και εκείνη σε λυγμούς και φώναξε: «Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!». Από κοντά και ο γιος του ζεύγους, Δημήτρης, ο οποίος αδυνατούσε να πιστέψει τα νέα.

Πληροφορίες του dikastikoreportaz, αναφέρουν ότι τις προσεχείς ημέρες οι νομικοί συμπαραστάτες του Πέτρου Φιλιππίδη αναμένεται να προσβάλουν το ένταλμα προσωρινής κράτησης. Αυτό καθώς εκτιμούν ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις προκειμένου ο εντολέας τους να εξέλθει των φυλακών πολύ πιο σύντομα απ’ ότι εκτιμάται.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κώστας Κρομμύδας: «Δεν μπορεί ξαφνικά όλοι οι ηθοποιοί να γινόμαστε τέρατα»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ηχηρή δημοσίευση κατά του Πέτρου Φιλιππίδη

Share