Θα πάθετε σοκ - Δείτε πως είναι σήμερα η Ασημίνα Ουστάλλι από το MasterChef

Πιο διαφορετική από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θα πάθετε σοκ - Δείτε πως είναι σήμερα η Ασημίνα Ουστάλλι από το MasterChef

Την Ασημίνα Ουστάλλι γνωρίσαμε μέσα από το μαγειρικό ριάλιτι το «MasterChef». Η ίδια μπορεί να μην έκατσε αρκετό καιρό αλλά κατάφερε για τα καλά να ξεχωρίσει όχι μόνο με την εξωτερική της εμφάνιση αλλά πάνω απ όλα με τον χαρακτήρα της.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η ίδια εξομολογήθηκε για το τραγικό δυστύχημα που της άλλαξε την ζωή! Από τότε που την είδαμε έχουν περάσει σχεδόν δυο χρόνια ενώ η Ασημίνα εξακολουθεί να εργάζεται ως σεφ μιας και η κουζίνα είναι η μεγαλύτερή της αγάπη.

Δείτε παρακάτω την Ασημίνα Ουστάλλι

Οι αποκαλύψεις της Ασημίνας Ουστάλλι για την επέμβαση

Στην πρωινή εκπομπή «Happy Day» μίλησε η Ασημίνα Ουστάλλι, η οποία αποκάλυψε την επέμβαση που έκανε στο πρόσωπο της και συγκεκριμένα, στη μύτη της λόγω προβλήματος που είχε.

Όπως έκανε γνωστό η πρώην παίκτρια του MasterChef, είχε διάφραγμα και σπασμένο κόκκαλο με αποτέλεσμα να έπρεπε να κάνει χειρουργείο για να διορθωθεί το πρόβλημα.

«Γενικά, δεν μου αρέσει πολύ να κάθομαι, δεν έχω συνηθίσει, αλλά συνέχεια κάτι κάνω. Έκανα μια επέμβαση στη μύτη μου γιατί είχα διάφραγμα και σπασμένο κόκκαλο. Χρειάζεται να καθίσεις αρκετό καιρό μέσα στο σπίτι γιατί μέχρι να βγάλεις τα ράμματα και να μπορέσεις να αναπνεύσεις κανονικά, θέλει πάνω από μήνα. Είμαι πάρα πολύ πρησμένη ακόμα, έχω μελανιές.

Η προβολή από το MasterChef βοηθάει, ανοίγει πιο γρήγορα η πόρτα για να εξελιχθείς λίγο πιο σύντομα. Δεν είμαστε τηλεοπτικά προϊόντα, ούτε μοντέλα, ούτε ηθοποιοί. Μάγειρες είμαστε, ο χώρος μας είναι στην κουζίνα και στην κουζίνα θα παραμείνουμε. Οι μάγειρες μεταξύ μας γνωρίζουμε ποιοι είναι καλοί και ποιοι όχι στην αγορά.

Θα μου άρεσε να δουλέψω σε εκπομπή με μαγειρικό περιεχόμενο, κάτι που θα μου αρέσει και θα με εκφράζει. Καλά κάνουν τα παιδιά και μαγειρεύουν στην τηλεόραση, εμένα δεν θα μου άρεσε να μαγειρεύω σε πρωινή εκπομπή», λέει η Ασημίνα Ουστάλλι.

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως ο νέος κύκλος του MasterChef, έχει ξεκινήσει και θα είναι ανατρεπτικός γεμάτος αλλαγές.